En directe

El rosari

AQUESTA SETMANA

Festa i compromís a la Nit de «Catalunya Cristiana» i Ràdio Estel

Més de 500 persones han participat a la Nit 2016 de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, la vetllada que se celebra anualment per donar suport…

21 juny 2016

Redacció

Comparteix
Més de 500 persones han participat a la Nit 2016 de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, la vetllada que se celebra anualment per donar suport a aquests mitjans de comunicació. Un dels moments més emotius ha estat quan l’arquebisbe de Barcelona, Mons. Joan Josep Omella, ha mostrat la Creu de Lampedusa, un projecte de la Fundació Casa de l’Esperit i de l’Art que compta amb el suport del papa Francesc.
El meteoròleg Tomàs Molina i la teresiana Victòria Molins tenien l’encàrrec de presentar i conduir la Nit 2016, que es va celebrar el dimarts 14 de juny a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona, amb l’empresari Joan Gaspart en qualitat d’amfitrió. Era la primera vegada que Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, presidia l'acte. Va arribar al sopar amb ganes de deixar-se sorprendre, «com un infant en la nit de Reis», «amb una actitud d’obrir els ulls, d’escoltar, perquè feu tantes coses a Barcelona que estic realment sorprès».
La vetllada va començar a dos quarts de vuit del vespre amb la projecció al Cinema Comedia del documental La caja de cerillas, sobre la vida i l’obra del fotoperiodista de renom Joan Guerrero. Mn. Jaume Aymar, director de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, donava la benvinguda als presents al cinema. Després del documental, el públic es va traslladar al veí hotel Avenida Palace, on havia de transcórrer el sopar. A banda de l’actuació estel·lar de Marina Rossell, també cal destacar les tres peces que va interpretar el tenor Jordi Cortada, acompanyat al piano per Manuel Cruz: Panis Angelicus, La Dama d’Aragó i Pirineu, de Cançó d’amor i de guerra.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció