En directe

Cocodril Club

CULTURA

Finalment, aquests són els llibres més venuts de Sant Jordi 2023

Segons la Cambra del Llibre de Catalunya. ’32 de març’ de Xavier Bosch desbanca finalment ‘Les nostres mares’ de Gemma Ruiz com a llibre més venut de ficció en català

3 maig 2023

Redacció

Comparteix

Ja tenim el recompte final de les vendes de Sant Jordi de la Cambra del Llibre de Catalunya. ’32 de març’ de Xavier Bosch desbanca finalment ‘Les nostres mares’ de Gemma Ruiz com a llibre més venut de ficció en català el 23 d'abril d'enguany.

Xavier Bosch, l'escriptor que més ha vengut en Sant Jordi 2023 amb la novel·la '32 de marc', als estudis de Ràdio Estel.

Xavier Bosch, l'autor de '32 de març', la novel·la més venuda aquest Sant Jordi, a Ràdio Estel.

També hi ha un canvi en l’apartat de no ficció, on ‘Crims: pecats capitals’ de Carles Porta treu el primer lloc a ‘Gran enciclopèdia del Barça’ de La Sotana, que passa a la segona posició. El Gremi de Llibreters calcula que es van facturar 24 milions d’euros durant la setmana de Sant Jordi. Aquest any les vendes per la diada han crescut un 7% si les comparem amb l’any passat. 

Més actualitat

Sense categoria

Aquests són els llibres més venuts de Sant Jordi 2023

Gent escollint llibre per la superilla literària, la diada de Sant Jordi

El president del Gremi de Llibreters de Catalunya, Eric del Arco, assegura que ja els agradaria a totes les ciutats viure una diada com la del 23 d'abril

24 abril 2023