En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Fins al 25 de gener se celebra la Setmana de la Pregària per la Unitat dels Cristians

Amb un redactat molt actual, sota el lema “Ens tractaren amb una humanitat poc corrent”, l’Església celebra fins al dissabte 25 de gener la Setmana…

20 gener 2020

Comparteix
Amb un redactat molt actual, sota el lema “Ens tractaren amb una humanitat poc corrent”, l’Església celebra fins al dissabte 25 de gener la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians. El lema d’aquest any és una frase del llibre dels Fets dels Apòstols (28,2) i que descriu com Pau, presoner i camí de Roma, se salva del naufragi prop de Malta i els habitants d’aquesta illa l’acullen “amb una humanitat poc corrent”, ja que van proveir Pau i la resta de passatgers de tot el necessari. En declaracions a Ràdio Estel, el prior de l’orde dels Carmelites Descalços a Lleida i rector de la parròquia de Santa Teresina, Jesús Sans, ha explicat quin és l’objectiu d’aquesta setmana. En aquest sentit, el Pare Jesus ha explicat que la intenció es  “pregar perquè volem caminar junts” “La pregària és el lllenguatge més profund que tenim com a éssers religiosos”, ha afirmat també Sans a Ràdio Estel. Ha afegit que “la fe ens ha d’unir i treballar junts per una dignitat per la condició humana”. 
Els més interessats ja poden preparar-se per a una setmana intensa, amb els materials preparats pel Consell Pontifici per a la Promoció de la Unitat dels Cristians i la Comissió Fe i Constitució del Consell Mundial d’Esglésies ja disponibles. L'Arquebisbat de Tarragona han convocat dues pregàries: el dimecres dia 22 de gener, a l’església parroquial de Sant Pau de Tarragona a les 20.00 h; i dissabte, dia 25 de gener, a l’església prioral de Sant Pere Apòstol de Reus, a les 20.00 h.
Pots tornar a escoltar-ho AQUÍ

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció