En directe

Fabricació pròpia

RÀDIO ESTEL

Fins al 25 de gener se celebra la Setmana de la Pregària per la Unitat dels Cristians

Amb un redactat molt actual, sota el lema “Ens tractaren amb una humanitat poc corrent”, l’Església celebra fins al dissabte 25 de gener la Setmana…

20 gener 2020

Comparteix
Amb un redactat molt actual, sota el lema “Ens tractaren amb una humanitat poc corrent”, l’Església celebra fins al dissabte 25 de gener la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians. El lema d’aquest any és una frase del llibre dels Fets dels Apòstols (28,2) i que descriu com Pau, presoner i camí de Roma, se salva del naufragi prop de Malta i els habitants d’aquesta illa l’acullen “amb una humanitat poc corrent”, ja que van proveir Pau i la resta de passatgers de tot el necessari. En declaracions a Ràdio Estel, el prior de l’orde dels Carmelites Descalços a Lleida i rector de la parròquia de Santa Teresina, Jesús Sans, ha explicat quin és l’objectiu d’aquesta setmana. En aquest sentit, el Pare Jesus ha explicat que la intenció es  “pregar perquè volem caminar junts” “La pregària és el lllenguatge més profund que tenim com a éssers religiosos”, ha afirmat també Sans a Ràdio Estel. Ha afegit que “la fe ens ha d’unir i treballar junts per una dignitat per la condició humana”. 
Els més interessats ja poden preparar-se per a una setmana intensa, amb els materials preparats pel Consell Pontifici per a la Promoció de la Unitat dels Cristians i la Comissió Fe i Constitució del Consell Mundial d’Esglésies ja disponibles. L'Arquebisbat de Tarragona han convocat dues pregàries: el dimecres dia 22 de gener, a l’església parroquial de Sant Pau de Tarragona a les 20.00 h; i dissabte, dia 25 de gener, a l’església prioral de Sant Pere Apòstol de Reus, a les 20.00 h.
Pots tornar a escoltar-ho AQUÍ

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció