En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

Fins al 25 de gener se celebra la Setmana de la Pregària per la Unitat dels Cristians

Amb un redactat molt actual, sota el lema “Ens tractaren amb una humanitat poc corrent”, l’Església celebra fins al dissabte 25 de gener la Setmana…

20 gener 2020

Comparteix
Amb un redactat molt actual, sota el lema “Ens tractaren amb una humanitat poc corrent”, l’Església celebra fins al dissabte 25 de gener la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians. El lema d’aquest any és una frase del llibre dels Fets dels Apòstols (28,2) i que descriu com Pau, presoner i camí de Roma, se salva del naufragi prop de Malta i els habitants d’aquesta illa l’acullen “amb una humanitat poc corrent”, ja que van proveir Pau i la resta de passatgers de tot el necessari. En declaracions a Ràdio Estel, el prior de l’orde dels Carmelites Descalços a Lleida i rector de la parròquia de Santa Teresina, Jesús Sans, ha explicat quin és l’objectiu d’aquesta setmana. En aquest sentit, el Pare Jesus ha explicat que la intenció es  “pregar perquè volem caminar junts” “La pregària és el lllenguatge més profund que tenim com a éssers religiosos”, ha afirmat també Sans a Ràdio Estel. Ha afegit que “la fe ens ha d’unir i treballar junts per una dignitat per la condició humana”. 
Els més interessats ja poden preparar-se per a una setmana intensa, amb els materials preparats pel Consell Pontifici per a la Promoció de la Unitat dels Cristians i la Comissió Fe i Constitució del Consell Mundial d’Esglésies ja disponibles. L'Arquebisbat de Tarragona han convocat dues pregàries: el dimecres dia 22 de gener, a l’església parroquial de Sant Pau de Tarragona a les 20.00 h; i dissabte, dia 25 de gener, a l’església prioral de Sant Pere Apòstol de Reus, a les 20.00 h.
Pots tornar a escoltar-ho AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024