En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

Fins al 25 de gener se celebra la Setmana de la Pregària per la Unitat dels Cristians

Amb un redactat molt actual, sota el lema “Ens tractaren amb una humanitat poc corrent”, l’Església celebra fins al dissabte 25 de gener la Setmana…

20 gener 2020

Comparteix
Amb un redactat molt actual, sota el lema “Ens tractaren amb una humanitat poc corrent”, l’Església celebra fins al dissabte 25 de gener la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians. El lema d’aquest any és una frase del llibre dels Fets dels Apòstols (28,2) i que descriu com Pau, presoner i camí de Roma, se salva del naufragi prop de Malta i els habitants d’aquesta illa l’acullen “amb una humanitat poc corrent”, ja que van proveir Pau i la resta de passatgers de tot el necessari. En declaracions a Ràdio Estel, el prior de l’orde dels Carmelites Descalços a Lleida i rector de la parròquia de Santa Teresina, Jesús Sans, ha explicat quin és l’objectiu d’aquesta setmana. En aquest sentit, el Pare Jesus ha explicat que la intenció es  “pregar perquè volem caminar junts” “La pregària és el lllenguatge més profund que tenim com a éssers religiosos”, ha afirmat també Sans a Ràdio Estel. Ha afegit que “la fe ens ha d’unir i treballar junts per una dignitat per la condició humana”. 
Els més interessats ja poden preparar-se per a una setmana intensa, amb els materials preparats pel Consell Pontifici per a la Promoció de la Unitat dels Cristians i la Comissió Fe i Constitució del Consell Mundial d’Esglésies ja disponibles. L'Arquebisbat de Tarragona han convocat dues pregàries: el dimecres dia 22 de gener, a l’església parroquial de Sant Pau de Tarragona a les 20.00 h; i dissabte, dia 25 de gener, a l’església prioral de Sant Pere Apòstol de Reus, a les 20.00 h.
Pots tornar a escoltar-ho AQUÍ

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció