En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

"Forcadell és ferma i sap que està defensant la dignitat del país"

Ha visitat A Primera Hora qui va ser president del Parlament de Catalunya entre el 1999 i el 2003, Conseller de Treball i Cultura de…

24 octubre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Ha visitat A Primera Hora qui va ser president del Parlament de Catalunya entre el 1999 i el 2003, Conseller de Treball i Cultura de la Generalitat i Senador, Joan Rigol. Amb ell hem parlat del nou llibre Restaurar la política. A propòsit de Jacques Maritain i hem analitzat la situació política de casa nostra. Maritain proposa els valors cristians i Rigol recorda que ell els va aplicar: "Sempre vaig seguir la motivació de fons d'un cristià en política. Aquell que assumeix personalment els valors del cristianisme i intenta aplicar-ho a la seva tasca política".
Sobre la situació política actual, Rigol ha defensat el civisme davant el populisme, i ha reivindicat un diàleg de veritat: "Tothom diu diàleg, diàleg, diàleg... però és una actitud de fons que es troba a faltar actualment, també a casa nostra". També s'ha referit a l’expresidenta del Parlament, actualment a la presó Mas d'Enric del Catllar: “Veure la Carme Forcadell a la presó és d'una injustícia extraordinària. Però és una persona ferma que sap que està defensant la dignitat del país”.
A Primera Hora de Ràdio Estel volem saber quines son les claus per entendre el cas Khashoggi, el periodista saudita assassinat al consolat saudita de Turquia el passat 2 d’octubre. Per entendre-ho tot plegat i les seves repercusions hem parlat amb el politòleg, Màster en seguretat, expert en Pròxim Orient i columnista a La República, Guillem Pursals

Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció