En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA MÓN

Francesc: «Acompanyeu-me amb l'oració a la JMJ de Cracòvia»

El papa Francesc va recordar aquest diumenge als fidelscongregats a la plaça de Sant Pere que viatjarà a Cracòvia (Polònia) per a laJornada Mundial de…

26 juliol 2016

AICA

Comparteix

El papa Francesc va recordar aquest diumenge als fidelscongregats a la plaça de Sant Pere que viatjarà a Cracòvia (Polònia) per a laJornada Mundial de la Joventut (JMJ). «Des del proper dimecres em trobaré ambnois i noies i celebraré amb ells i per a ells el Jubileu de la Misericòrdia,amb la intercessió de Joan Pau II. Els demano que m'acompanyin amb l'oració».

Francesc va assenyalar que «milers de joves des de tots elsracons del món s'estan dirigint a Polònia per a la Jornada Mundial de laJoventut que es realitza a la ciutat de Cracòvia des de dimarts 27 fins aldiumenge 31 d'aquest mes de juliol». «Des d'ara saludo i agraeixo a tots elsque estan treballant per rebre els joves pelegrins, al costat de nombrososbisbes, sacerdots, religiosos i religioses. Un pensament especial el dirigeixoa tantíssims joves de la mateixa edat, que no poden estar personalment i seguiranla trobada a través dels mitjans de comunicació. Estarem tots units en lapregària!», va dir.

Ahir, la primera ministra de Polònia, Beata Szydlo, va donarla benvinguda als pelegrins: «Estem contents que estiguin aquí, són benvinguts,els estàvem esperant. La JMJ serà un temps meravellós i segur. Crecprofundament que ens donareu una gran lliçó que canviarà la imatge d'aquestaterra», va dir en l'obertura del parc de la Misericòrdia al Centre Joan Pau II,a Cracòvia.

Aquest parc té un significat simbòlic, va indicar Szydlo. «Volemmantenir les paraules de Joan Pau II “No tingueu por” en el nostre cor; notenim por, volem superar les dificultats, volem seguir endavant, volem estarjunts, per aprendre l'amor l'un de l'altre i ajudar uns als altres en tempsdifícils», va dir.

Les primeres dotzenes d'arbres al Parc de la Misericòrdiavan ser plantats pels voluntaris de la JMJ. La iniciativa de crear el parc comun record de la JMJ parteix d'agricultors polonesos. Les llavors van ser presesd'un arbre, el més antic de Polònia, i beneïdes pel papa Benet XVI el 2012.

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció