En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA MÓN

Francesc: «Acompanyeu-me amb l'oració a la JMJ de Cracòvia»

El papa Francesc va recordar aquest diumenge als fidelscongregats a la plaça de Sant Pere que viatjarà a Cracòvia (Polònia) per a laJornada Mundial de…

26 juliol 2016

AICA

Comparteix

El papa Francesc va recordar aquest diumenge als fidelscongregats a la plaça de Sant Pere que viatjarà a Cracòvia (Polònia) per a laJornada Mundial de la Joventut (JMJ). «Des del proper dimecres em trobaré ambnois i noies i celebraré amb ells i per a ells el Jubileu de la Misericòrdia,amb la intercessió de Joan Pau II. Els demano que m'acompanyin amb l'oració».

Francesc va assenyalar que «milers de joves des de tots elsracons del món s'estan dirigint a Polònia per a la Jornada Mundial de laJoventut que es realitza a la ciutat de Cracòvia des de dimarts 27 fins aldiumenge 31 d'aquest mes de juliol». «Des d'ara saludo i agraeixo a tots elsque estan treballant per rebre els joves pelegrins, al costat de nombrososbisbes, sacerdots, religiosos i religioses. Un pensament especial el dirigeixoa tantíssims joves de la mateixa edat, que no poden estar personalment i seguiranla trobada a través dels mitjans de comunicació. Estarem tots units en lapregària!», va dir.

Ahir, la primera ministra de Polònia, Beata Szydlo, va donarla benvinguda als pelegrins: «Estem contents que estiguin aquí, són benvinguts,els estàvem esperant. La JMJ serà un temps meravellós i segur. Crecprofundament que ens donareu una gran lliçó que canviarà la imatge d'aquestaterra», va dir en l'obertura del parc de la Misericòrdia al Centre Joan Pau II,a Cracòvia.

Aquest parc té un significat simbòlic, va indicar Szydlo. «Volemmantenir les paraules de Joan Pau II “No tingueu por” en el nostre cor; notenim por, volem superar les dificultats, volem seguir endavant, volem estarjunts, per aprendre l'amor l'un de l'altre i ajudar uns als altres en tempsdifícils», va dir.

Les primeres dotzenes d'arbres al Parc de la Misericòrdiavan ser plantats pels voluntaris de la JMJ. La iniciativa de crear el parc comun record de la JMJ parteix d'agricultors polonesos. Les llavors van ser presesd'un arbre, el més antic de Polònia, i beneïdes pel papa Benet XVI el 2012.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció