En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA MÓN

Francesc: «Acompanyeu-me amb l'oració a la JMJ de Cracòvia»

El papa Francesc va recordar aquest diumenge als fidelscongregats a la plaça de Sant Pere que viatjarà a Cracòvia (Polònia) per a laJornada Mundial de…

26 juliol 2016

AICA

Comparteix

El papa Francesc va recordar aquest diumenge als fidelscongregats a la plaça de Sant Pere que viatjarà a Cracòvia (Polònia) per a laJornada Mundial de la Joventut (JMJ). «Des del proper dimecres em trobaré ambnois i noies i celebraré amb ells i per a ells el Jubileu de la Misericòrdia,amb la intercessió de Joan Pau II. Els demano que m'acompanyin amb l'oració».

Francesc va assenyalar que «milers de joves des de tots elsracons del món s'estan dirigint a Polònia per a la Jornada Mundial de laJoventut que es realitza a la ciutat de Cracòvia des de dimarts 27 fins aldiumenge 31 d'aquest mes de juliol». «Des d'ara saludo i agraeixo a tots elsque estan treballant per rebre els joves pelegrins, al costat de nombrososbisbes, sacerdots, religiosos i religioses. Un pensament especial el dirigeixoa tantíssims joves de la mateixa edat, que no poden estar personalment i seguiranla trobada a través dels mitjans de comunicació. Estarem tots units en lapregària!», va dir.

Ahir, la primera ministra de Polònia, Beata Szydlo, va donarla benvinguda als pelegrins: «Estem contents que estiguin aquí, són benvinguts,els estàvem esperant. La JMJ serà un temps meravellós i segur. Crecprofundament que ens donareu una gran lliçó que canviarà la imatge d'aquestaterra», va dir en l'obertura del parc de la Misericòrdia al Centre Joan Pau II,a Cracòvia.

Aquest parc té un significat simbòlic, va indicar Szydlo. «Volemmantenir les paraules de Joan Pau II “No tingueu por” en el nostre cor; notenim por, volem superar les dificultats, volem seguir endavant, volem estarjunts, per aprendre l'amor l'un de l'altre i ajudar uns als altres en tempsdifícils», va dir.

Les primeres dotzenes d'arbres al Parc de la Misericòrdiavan ser plantats pels voluntaris de la JMJ. La iniciativa de crear el parc comun record de la JMJ parteix d'agricultors polonesos. Les llavors van ser presesd'un arbre, el més antic de Polònia, i beneïdes pel papa Benet XVI el 2012.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció