En directe

Cocodril Club

PAPA FRANCESC

Francesc: "En moments de defalliment, l'amor de Jesús no s'atura"

El Papa ha assegurat aquest dimecres que tots "hem de ser conscients que Jesús prega per nosaltres". En una audiència general al Pati de Sant…

2 juny 2021

@IgnasiMiranda

Comparteix
El Papa ha assegurat aquest dimecres que tots "hem de ser conscients que Jesús prega per nosaltres". En una audiència general al Pati de Sant Damas del Vaticà, novament dedicada a la pregària, Francesc ha explicat que així "les nostres tímides invocacions es recolzen en ales d'àguila i s'eleven al cel". El pontífex ha animat tothom a no oblidar que la intercessió de Jesús per nosaltres davant del Pare es produeix "fins i tot en el moment de la prova i del pecat". Igualment ha insistit que "no s'ha de deixar de confiar mai en Jesús", i ha subratllat a la importància de la pregària en la vida de Jesús, "sempre disposat a esperar la conversió del deixeble", i en la seva relació amb els seus seguidors. El Sant Pare ha recordat que "el Senyor va triar els seus deixebles després d'una nit de pregària i diàleg amb el Pare".
El bisbe de Roma ha assegurat que "impressiona saber que, en moments de defalliment, l'amor de Jesús no s'atura, fins i tot encara que estiguem en pecat mortal o si fem coses lletges". A més, ha apuntat que "el Senyor espera amb paciència la conversió dels deixebles i prega per ells al Pare, perquè es quedin al seu costat en les proves i no perdin la fe". Seguint amb el repàs de l'evangeli, Francesc ha subratllat que, tot i que "la verificació de la fe" dels deixebles semblava una fita, va ser "un punt de partida renovat" per a ells perquè, a partir d'aquell moment, va ser com si Jesús "pugés de to en la seva missió", en parlar ja obertament de la seva passió, mort i resurrecció. I en aquesta perspectiva, el pontífex ha dit que provoca repulsa el moment en què la pregària "és l'única font de llum i força". Per aquest motiu, ha qualificat de molt necessari "resar més intensament cada vegada que el camí es fa en dura pujada"
En les salutacions, el pontífex ha fet una crida a demanar al Senyor, en aquest mes de juny dedicat al Cor de Jesús i també quan estem molt a prop de la Solemnitat del Corpus Christi, "que ens concedeixi tenir un cor orant, ple de confiança i audàcia filial, així com la gràcia de mantenir-nos sempre units a ell i també entre nosaltres, per la participació en el sagrament del seu Cos i de la seva Sang".

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció