En directe

La Caravana

PAPA FRANCESC

Francesc: "En moments de defalliment, l'amor de Jesús no s'atura"

El Papa ha assegurat aquest dimecres que tots "hem de ser conscients que Jesús prega per nosaltres". En una audiència general al Pati de Sant…

2 juny 2021

@IgnasiMiranda

Comparteix
El Papa ha assegurat aquest dimecres que tots "hem de ser conscients que Jesús prega per nosaltres". En una audiència general al Pati de Sant Damas del Vaticà, novament dedicada a la pregària, Francesc ha explicat que així "les nostres tímides invocacions es recolzen en ales d'àguila i s'eleven al cel". El pontífex ha animat tothom a no oblidar que la intercessió de Jesús per nosaltres davant del Pare es produeix "fins i tot en el moment de la prova i del pecat". Igualment ha insistit que "no s'ha de deixar de confiar mai en Jesús", i ha subratllat a la importància de la pregària en la vida de Jesús, "sempre disposat a esperar la conversió del deixeble", i en la seva relació amb els seus seguidors. El Sant Pare ha recordat que "el Senyor va triar els seus deixebles després d'una nit de pregària i diàleg amb el Pare".
El bisbe de Roma ha assegurat que "impressiona saber que, en moments de defalliment, l'amor de Jesús no s'atura, fins i tot encara que estiguem en pecat mortal o si fem coses lletges". A més, ha apuntat que "el Senyor espera amb paciència la conversió dels deixebles i prega per ells al Pare, perquè es quedin al seu costat en les proves i no perdin la fe". Seguint amb el repàs de l'evangeli, Francesc ha subratllat que, tot i que "la verificació de la fe" dels deixebles semblava una fita, va ser "un punt de partida renovat" per a ells perquè, a partir d'aquell moment, va ser com si Jesús "pugés de to en la seva missió", en parlar ja obertament de la seva passió, mort i resurrecció. I en aquesta perspectiva, el pontífex ha dit que provoca repulsa el moment en què la pregària "és l'única font de llum i força". Per aquest motiu, ha qualificat de molt necessari "resar més intensament cada vegada que el camí es fa en dura pujada"
En les salutacions, el pontífex ha fet una crida a demanar al Senyor, en aquest mes de juny dedicat al Cor de Jesús i també quan estem molt a prop de la Solemnitat del Corpus Christi, "que ens concedeixi tenir un cor orant, ple de confiança i audàcia filial, així com la gràcia de mantenir-nos sempre units a ell i també entre nosaltres, per la participació en el sagrament del seu Cos i de la seva Sang".

Més actualitat

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023

Marc Molins: "La llei del només sí és sí té moltes deficiències i s'ha de millorar"

Cartells en una manifestació feminista.

L'advocat penalista i doctor en dret Marc Molins constata que la nova norma ha tingut un efecte no desitjat, perquè el text no és correcte i ara s'ha de modificar i "no criticar a qui l'aplica"

31 gener 2023

Redacció