En directe

Vespres

AUDIOS

Francesc Escribano: "Pere Casaldàliga em va transformar"

El periodista acaba de publicar “La Terra i les Cendres", on fa un repàs als darrers anys de la història recent del Brasil, que van de Lula a Bolsonaro passant per la tasca de Pere Casaldàliga, el bisbe dels pobres

7 desembre 2023

Comparteix
francesc escribano

Francesc Escribano reconeix en una entrevista al programa Fabricació Pròpia que la figura de Pere Casaldàliga l'ha canviat. De fet, porta un anell de tucum a la mà esquerra, símbol de defensa de la causa indígena i la teologia de l'alliberament, per no oblidar mai algunes de les frases que Casaldàliga deia i que havia compartit amb ell durant els múltiples viatges que va fer al Brasil. Escribano ha recollit tot el llegat del religiós en aquest país a La Terra i les Cendres, llibre publicat per Edicions 62, tres anys després de la seva mort.

El mestre que va prometre el mar

El periodista i escriptor s'ha mostrat sorprès i molt content de l'èxit de la pel·lícula El mestre que va prometre el mar, basada en la novel·la que ell mateix va escriure fa 10 anys, i que en aquests moments està nominada a 5 Premis Goya. Per a Francesc Escribano, "és una història necessària perquè en aquest país fins ara s'han trobat 12.000 persones en fosses comunes i encara queden milers per trobar" i, segons el seu punt de vista, el que fa que el film arribi al cor de la gent és "perquè els interpel·la".

Entrevista a Francesc Escribano, autor de 'La terra i les cendres'

0:00 / 0:00

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció