En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA MÓN

Francesc i Jacinta, sants el 13 de maig

Francesc i JacintaMarto, els dos germans pastorets de Fàtima que van presenciar les aparicionsde la Mare de Déu a Cova da Iria, seran proclamats sants…

20 abril 2017

Redaccció

Comparteix

Francesc i JacintaMarto, els dos germans pastorets de Fàtima que van presenciar les aparicionsde la Mare de Déu a Cova da Iria, seran proclamats sants el 13 de maig.

El papa Francescelevarà al culte de l’Església universal els dos germans durant la celebracióeucarística prevista a Fàtima en la seva visita a Portugal amb motiu delcentenari de les aparicions de la Mare de Déu. Així s’ha decidit en el consistori públicordinari presidit pel Pontífex, que acaba de fer pública la data i el lloc decanonització.

Els pastorets de Fàtimaseran els primers nens no màrtirs que seran proclamats sants. El 23 de març la Santa Seu va anunciar l’aprovaciódel miracle necessari per a la canonització dels dos germans.

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció