En directe

La Caravana

PAPA FRANCESC

Francesc: "Recordar l'extermini nazi és condició per a la pau"

El Papa ha assegurat aquest dimecres que “recordar la Xoà és un signe d'humanitat”. Al final de l'audiència general, Francesc ha dedicat un pensament i…

27 gener 2021

@IgnasiMiranda

Comparteix
El Papa ha assegurat aquest dimecres que “recordar la Xoà és un signe d'humanitat”. Al final de l'audiència general, Francesc ha dedicat un pensament i una crida a la celebració, com cada 27 de gener, del Dia de la Memòria de l'Holocaust. Igualment ha comentat que “recordar l'extermini nazi, un camí de mort, és una condició per a un futur de pau”. El pontífex ha assegurat, a més, que aquesta memòria "és una expressió d'humanitat, un signe de civilització i una condició per al progrés en la pau i la fraternitat"
D’altra banda, durant la reflexió de l’audiència, el Sant Pare ha animat els creients a “escoltar la Paraula de Déu amb cor obert a ell i des de la pregària”. En una catequesi dedicada a "la pregària amb les Sagrades Escriptures", el bisbe de Roma ha dit que la "Paraula de Déu es fa carn en els qui l'acullen des de la pregària”. En les salutacions, el Papa ha recomanat triar cada matí una frase de la Bíblia com a companyia per a tota la jornada. Ha assegurat que això "ens ajudarà a comprendre millor la voluntat de Déu i viure-la”.

Més actualitat

El PSC seguirà l'opinió dels experts per ampliar la capacitat de l'aeroport del Prat

Alícia Romero, als estudis de Ràdio Estel

Alícia Romero, portaveu dels socialistes al Parlament, diu que el tripartit no ha tornat i que el pacte pels pressupostos “és un acord puntual, no una coalició de govern”

2 febrer 2023

Redacció

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023