En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Francesc Roig, nou president de Càritas Catalunya

Els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense han nomenat l'actual director de Càritas diocesana de Tarragona, Francesc Roig Queralt, com a president de Càritas Catalunya.…

24 novembre 2016

Redacció

Comparteix

Els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense han nomenat l'actual director de Càritas diocesana de Tarragona, Francesc Roig Queralt, com a president de Càritas Catalunya. Substitueix Carme Borbonès, que ha exercit el càrrec de presidenta des de l'octubre del 2004. Es pot escoltar  AQUÍ (minut 29'00") tota l'entrevista que Roig ha concedit aquest mateix dijous a Ràdio Estel.

Francesc Roig Queralt (la Canonja, 1955), casat i pare de tres fills, és llicenciat en Filologia Romànica-Hispànica per la Universitat de Barcelona. És membre de l'Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalanes. És membre fundador del Centre d'Estudis Canongins Ponç de Castellví i actualment n'és el president. És membre del patronat de la Fundació privada Mútua Catalana. És autor d'una àmplia bibliografia tant de poesia com de recerca històrico-literària. Ha estat inspector en cap d'Ensenyament dels Serveis Territorials d'aquest departament a Tarragona fins a la seva jubilació.

Des del març del 2010 és director de Càritas diocesana de Tarragona, servei que exerceix com a voluntari de la institució i que compaginarà amb la nova responsabilitat.

Més actualitat

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció

MEDI AMBIENT

L’aigua s’encarirà a Catalunya per poder pagar la seva producció  

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigua del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ana García, presidenta de la Comissió d'Economia i Sostenibilitat i membre de l'Observatori Intercol·legial de l'Aigua, exigeix una nova política de la gestió de l’aigua i no fragmentar-la per sectors

22 maig 2024

Redacció