En directe

El Matí a Ràdio Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Francesc Roig, nou president de Càritas Catalunya

Els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense han nomenat l'actual director de Càritas diocesana de Tarragona, Francesc Roig Queralt, com a president de Càritas Catalunya.…

24 novembre 2016

Redacció

Comparteix

Els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense han nomenat l'actual director de Càritas diocesana de Tarragona, Francesc Roig Queralt, com a president de Càritas Catalunya. Substitueix Carme Borbonès, que ha exercit el càrrec de presidenta des de l'octubre del 2004. Es pot escoltar  AQUÍ (minut 29'00") tota l'entrevista que Roig ha concedit aquest mateix dijous a Ràdio Estel.

Francesc Roig Queralt (la Canonja, 1955), casat i pare de tres fills, és llicenciat en Filologia Romànica-Hispànica per la Universitat de Barcelona. És membre de l'Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalanes. És membre fundador del Centre d'Estudis Canongins Ponç de Castellví i actualment n'és el president. És membre del patronat de la Fundació privada Mútua Catalana. És autor d'una àmplia bibliografia tant de poesia com de recerca històrico-literària. Ha estat inspector en cap d'Ensenyament dels Serveis Territorials d'aquest departament a Tarragona fins a la seva jubilació.

Des del març del 2010 és director de Càritas diocesana de Tarragona, servei que exerceix com a voluntari de la institució i que compaginarà amb la nova responsabilitat.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció