En directe

El Matí a Ràdio Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Francisco Simón Conesa, nou bisbe de Menorca

El papa Francesc ha nomenat el sacerdot Francisco Simón Conesa Ferrer nou bisbe de Menorca. Actualment és rector de la basílica de Santa Maria d'Elx.Fins…

27 octubre 2016

Redacció

Comparteix

El papa Francesc ha nomenat el sacerdot Francisco Simón Conesa Ferrer nou bisbe de Menorca. Actualment és rector de la basílica de Santa Maria d'Elx.

Fins ara, la diòcesi de Menorca estava vacant pel trasllat de Mons. Salvador Giménez Valls a la diòcesi de Lleida. Des de setembre del 2015 al capdavant de la diòcesi, com a administrador diocesà, hi ha el sacerdot Gerard Villalonga Hellín.

Francisco Simón Conesa Ferrer va néixer a Elx el 1961.Va ser ordenat sacerdot el 1985. És doctor en Teologia i en Filosofia per la Universitat de Navarra.

El seu ministeri sacerdotal l'ha exercit a la diòcesi d'Oriola-Alacant. És professor del Seminari diocesà, professor associat de la Facultat de Teologia de la Universitat de Navarra i canonge magistral de la catedral d'Oriola. El 2012 va ser nomenat prelat d'honor de Sa Santedat.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció