En directe

La Caravana

AUDIOS

Sense categoria

Gala Pin: "Segurament, Puigdemont centrarà les bases del diàleg"

Parlem amb Gala Pin, número 3 de Sumar-En Comú Podem al Congrés, de la reunió entre Yolanda Díaz y Puigdemont per negociar la investidura, i…

5 setembre 2023

Comparteix

Parlem amb Gala Pin, número 3 de Sumar-En Comú Podem al Congrés, de la reunió entre Yolanda Díaz y Puigdemont per negociar la investidura, i de què s'espera de la compareixença de l'eurodiputat, prevista per al 5 de setembre a mig matí.

Pin ha revelat què s'espera d'aquesta compareixença: "Segurament, el que digui el president anirà en aquesta línia, en centrar les bases del diàleg, dins d'un marc de negociació que serà un estira-i-arronsa fins que es tanqui un acord". "Ens queda una estona per tancar un acord, perquè el ple d'investidura del senyor Feijóo serà el 26 de setembre", ha afegit la número 3 de Sumar-En Comú Podem al Congrés dels Diputats.

Reunió entre Yolanda Díaz i Puigdemont

"La reunió d'ahir entre la líder de Sumar i ja és un senyal que s'està avançant i que hi ha una voluntat de diàleg", ha dit Pin en declaracions al programa 'La Caravana' de Ràdio Estel.

Entrevista a Gala Pin, número 3 de Sumar-En Comú Podem

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció

MEDI AMBIENT

L’aigua s’encarirà a Catalunya per poder pagar la seva producció  

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigua del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ana García, presidenta de la Comissió d'Economia i Sostenibilitat i membre de l'Observatori Intercol·legial de l'Aigua, exigeix una nova política de la gestió de l’aigua i no fragmentar-la per sectors

22 maig 2024

Redacció

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció