En directe

La taula de l'Evangeli

RÀDIO ESTEL

Gerard Vázquez diu que 'Cansalada cancel·lada' és "una comèdia sobre la creació humana on el riure està assegurat"

El Versus Teatre presenta Cansalada Cancel·lada, amb direcció de Ramon Hernández i Gerard Vázquez, i amb la interpretació de Fermí Fernández i Eduard Doncos. Gerard…

12 març 2016

Redacció

Comparteix
El Versus Teatre presenta Cansalada Cancel·lada, amb direcció de Ramon Hernández i Gerard Vázquez, i amb la interpretació de Fermí Fernández i Eduard Doncos. Gerard Vázquez ha explicat aquest divendres, en una entrevista a la Fórmula Estel de Ràdio Estel, que "l'obra és una comedia sobre la creació humana". Per representar-la, segons el director, "es posa en escena un assaig per a una obra amb un actor i un director, amb la participació especial d'un altre actor que fa el paper de Déu en el que és una representació del llibre del Gènesi, però ningú no sap on és i no se'l veu". Vázquez, en la mateixa línia, ha afegit que "els assajos van cada vegada pitjor, perquè l'actor és bastant caòtic i sempre arriba tard, cosa que fa repetir constantment la mateixa escena, la primera". Finalment, passa una cosa que el director no ha revelat, "i amb un final inesperat".

Gerard Vázquez ha explicat que "s'ha triat aquest títol perquè, en un moment de la preparació, l'actor va dir que això semblava una cansalada". El director ha comentat també que, "com que la funció no es fa, queda cancel·lada, amb una curiosa homofonia". L'obra es pot veure fins a aquest diumenge 13 de març. "Més endavant, hi tornarem amb aquesta obra", ha aclarit. Vázquez ha dit també que "els actors són diferents, perquè uns s'aprenen el paper més fàcilment i altres necessiten fer l'escena i els moviment, associant-los a allò que han de dir". Per exemple, segons el director, "al Fermí li ha costat una mica més, mentre que l'Eduard arribava ja amb el paper après".
Cansalada Cancel·lada es pot veure aquest divendres i dissabte a les 20.00 hores i diumenge, a les 18.00. "La finalitat principal del teatre és entretenir, i això està assegurat, amb dos actors fent comèdia, el Fermí, que és més mediàtic i conegut, però també l'Eduard", ha destacat Gerard Vázquez. A més, segons l'actor i director, "hi ha opció de reflexionar i aprofundir" en el missatge de fons. En qualsevol cas, "la gent que ve a l'obra s'ho passa molt bé", ha conclòs. Ràdio Estel ofereix entrades en aquesta promoció.
Es pot escoltar AQUÍ (minut 18'00") tota l'entrevista a Gerard Vázquez.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció