En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Gerard Vázquez diu que 'Cansalada cancel·lada' és "una comèdia sobre la creació humana on el riure està assegurat"

El Versus Teatre presenta Cansalada Cancel·lada, amb direcció de Ramon Hernández i Gerard Vázquez, i amb la interpretació de Fermí Fernández i Eduard Doncos. Gerard…

12 març 2016

Redacció

Comparteix
El Versus Teatre presenta Cansalada Cancel·lada, amb direcció de Ramon Hernández i Gerard Vázquez, i amb la interpretació de Fermí Fernández i Eduard Doncos. Gerard Vázquez ha explicat aquest divendres, en una entrevista a la Fórmula Estel de Ràdio Estel, que "l'obra és una comedia sobre la creació humana". Per representar-la, segons el director, "es posa en escena un assaig per a una obra amb un actor i un director, amb la participació especial d'un altre actor que fa el paper de Déu en el que és una representació del llibre del Gènesi, però ningú no sap on és i no se'l veu". Vázquez, en la mateixa línia, ha afegit que "els assajos van cada vegada pitjor, perquè l'actor és bastant caòtic i sempre arriba tard, cosa que fa repetir constantment la mateixa escena, la primera". Finalment, passa una cosa que el director no ha revelat, "i amb un final inesperat".

Gerard Vázquez ha explicat que "s'ha triat aquest títol perquè, en un moment de la preparació, l'actor va dir que això semblava una cansalada". El director ha comentat també que, "com que la funció no es fa, queda cancel·lada, amb una curiosa homofonia". L'obra es pot veure fins a aquest diumenge 13 de març. "Més endavant, hi tornarem amb aquesta obra", ha aclarit. Vázquez ha dit també que "els actors són diferents, perquè uns s'aprenen el paper més fàcilment i altres necessiten fer l'escena i els moviment, associant-los a allò que han de dir". Per exemple, segons el director, "al Fermí li ha costat una mica més, mentre que l'Eduard arribava ja amb el paper après".
Cansalada Cancel·lada es pot veure aquest divendres i dissabte a les 20.00 hores i diumenge, a les 18.00. "La finalitat principal del teatre és entretenir, i això està assegurat, amb dos actors fent comèdia, el Fermí, que és més mediàtic i conegut, però també l'Eduard", ha destacat Gerard Vázquez. A més, segons l'actor i director, "hi ha opció de reflexionar i aprofundir" en el missatge de fons. En qualsevol cas, "la gent que ve a l'obra s'ho passa molt bé", ha conclòs. Ràdio Estel ofereix entrades en aquesta promoció.
Es pot escoltar AQUÍ (minut 18'00") tota l'entrevista a Gerard Vázquez.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció