En directe

Fórmula Estel

POLÍTICA

Gerardo Pisarello sobre l'amnistia: Hi ha diferents propostes sobre la taula"

El primer secretari de la mesa del Congrés confirma, a Ràdio Estel, que hi ha hagut un intercanvi de documents sobre la possibilitat d'amnistia, però insisteix en el fet que s'ha de ser discret

28 setembre 2023

Redacció

Comparteix

Gerardo Pisarello ha parlat sobre l'amnistia a Ràdio Estel. En una entrevista al programa 'La Caravana', el primer secretari de la mesa del Congrés ha confirmat que hi ha "diferents propostes sobre la taula". "Tots hem estat implicats en aquesta alternativa i hi hem volgut col·laborar; sobretot, la vicepresidenta en funcions del govern, Yolanda Díaz. Hi ha diferents redaccions jurídiques sobre la taula, però, com sempre diem, s'ha d'avançar amb discreció", ha admès Pisarello.

Gerardo Pisarello, secretari primer de la mesa del Congrés dels Diputats

Gerardo Pisarrello als estudis de Ràdio Estel, el passat mes de juliol | ACN

Gerardo Pisarello ha afegit sobre l'amnistia que, des de Catalunya, no es poden donar per fetes coses per a les quals, al conjunt de l'Estat, s'ha de fer pedagogia. En aquest sentit, ha indicat que no només es necessita una llei que s'hi apropi amb números, sinó que se'n necessita una que tingui consistència.

El també diputat de Sumar ha acusat Feijóo de fer "un ús fraudulent de la Constitució", ja que considera que el candidat a la presidència del govern espanyol només buscava desgastar Pedro Sánchez. "Ha pressionat al rei i el rei s'ha deixat pressionar perquè el proposi com a candidat a la presidència del govern i, un cop ho ha aconseguit, no ha fet ni un mínim intent per aconseguir un suport més i ser president del Govern (Espanyol). Des de la tribuna, s'ha dedicat a convertir-se en el cap de l'oposició intentant desgastar el seu adversari perquè des del seu partit, Aznar i Ayuso, li perdonin la vida", ha apuntat Pisarello.

Sobre Feijóo: "No ha fet ni un mínim intent per aconseguir un suport més i ser president del Govern"

Entrevista a Gerard Pisarello, secretari primer de la mesa del Congrés

0:00 / 0:00

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció