En directe

Fórmula Estel

COMUNICACIÓ

Gran èxit de la II Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana

Ràdio Estel i Catalunya Cristiana han tornat a viure una nit màgica. La II Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana ha tornat a ser…

16 novembre 2013

Redacció

Comparteix

Ràdio Estel i Catalunya Cristiana han tornat a viure una nit màgica. La II Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana ha tornat a ser tot un èxit. Centenars de persones, la majoria oients de l'emissora i lectors del setmanari, s'han aplegat aquest divendres al Centre de Convencions Internacional de Barcelona per recolzar amb la seva presència i el seu suport econòmic la tasca d'evangelització d'aquests dos mitjans.

La Nit ha estat convocada i presidida pel mateix cardenal Lluís Martínez Sistach, president de la fundació que gestiona Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, i Mn. Jaume Aymar, director dels dos mitjans. L'arquebisbe de Barcelona ha agraït el suport i la fidelitat dels assistents cap a dos mitjans que fan un gran bé i un servei a l'Església a Catalunya. Juntament amb ell, també ha assistit Mons. Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona i estret col·laborador, quan els seus compromisos pastorals li ho permeten, tant de Catalunya Cristiana com de Ràdio Estel. No han faltat tampoc a la segonda edició de La Nit alguns vicaris episcopals de Barcelona, el rector del Seminari Conciliar i un bon nombre d'amics i col·laboradors d'aquests dos mitjans. Entre les autoritats polítiques destacava la presència de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i de l'ex president de la Generalitat, Jordi Pujol. Tots dos han destacat la importància d'aquests mitjans d'Església, que amb un to de diàleg i de comunió col·laboren en la construcció d'un món millor.

La II Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana ha comptat enguany amb l'actuació estelar de l'Escolania de Montserrat, dirigida per Bernat Vivancos. Les veus blanques montserratines han fet les delícies dels assistents, que han pogut copsar el misteri de la Bellesa feta música.

L'acte multitudinar celebrat al CCIB ha estat presentat amb gràcia per Xavi Coral, presentador de TV3, i Sara Cruz, periodista de Ràdio Estel. Un dels moments més emotius ha estat l'homenatge que han rebut alguns dels col·laboradors més il·lustres de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. El mateix cardenal Lluís Martínez Sistach, acompanyat de Mn. Jaume Aymar, director dels dos mitjans, els ha fet lliurament d'una litografia i un diploma com a reconeixement agraït al seu servei.      

Més actualitat

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció