En directe

Camins

COMUNICACIÓ

Gran èxit de la II Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana

Ràdio Estel i Catalunya Cristiana han tornat a viure una nit màgica. La II Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana ha tornat a ser…

16 novembre 2013

Redacció

Comparteix

Ràdio Estel i Catalunya Cristiana han tornat a viure una nit màgica. La II Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana ha tornat a ser tot un èxit. Centenars de persones, la majoria oients de l'emissora i lectors del setmanari, s'han aplegat aquest divendres al Centre de Convencions Internacional de Barcelona per recolzar amb la seva presència i el seu suport econòmic la tasca d'evangelització d'aquests dos mitjans.

La Nit ha estat convocada i presidida pel mateix cardenal Lluís Martínez Sistach, president de la fundació que gestiona Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, i Mn. Jaume Aymar, director dels dos mitjans. L'arquebisbe de Barcelona ha agraït el suport i la fidelitat dels assistents cap a dos mitjans que fan un gran bé i un servei a l'Església a Catalunya. Juntament amb ell, també ha assistit Mons. Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona i estret col·laborador, quan els seus compromisos pastorals li ho permeten, tant de Catalunya Cristiana com de Ràdio Estel. No han faltat tampoc a la segonda edició de La Nit alguns vicaris episcopals de Barcelona, el rector del Seminari Conciliar i un bon nombre d'amics i col·laboradors d'aquests dos mitjans. Entre les autoritats polítiques destacava la presència de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i de l'ex president de la Generalitat, Jordi Pujol. Tots dos han destacat la importància d'aquests mitjans d'Església, que amb un to de diàleg i de comunió col·laboren en la construcció d'un món millor.

La II Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana ha comptat enguany amb l'actuació estelar de l'Escolania de Montserrat, dirigida per Bernat Vivancos. Les veus blanques montserratines han fet les delícies dels assistents, que han pogut copsar el misteri de la Bellesa feta música.

L'acte multitudinar celebrat al CCIB ha estat presentat amb gràcia per Xavi Coral, presentador de TV3, i Sara Cruz, periodista de Ràdio Estel. Un dels moments més emotius ha estat l'homenatge que han rebut alguns dels col·laboradors més il·lustres de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. El mateix cardenal Lluís Martínez Sistach, acompanyat de Mn. Jaume Aymar, director dels dos mitjans, els ha fet lliurament d'una litografia i un diploma com a reconeixement agraït al seu servei.      

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció