En directe

Fórmula Estel

ACCIÓ SOCIAL

Gran èxit de participació a la Magic Line de Sant Joan de Déu

L’obra social de Sant Joan de Déu ha culminat aquestdiumenge quatre mesos d’accions solidàries amb la celebració de la cinquenaedició de la Magic Line, i…

27 febrer 2018

Redacció

Comparteix

L’obra social de Sant Joan de Déu ha culminat aquestdiumenge quatre mesos d’accions solidàries amb la celebració de la cinquenaedició de la Magic Line, i ho ha fet de la millor manera possible. La caminadad’aquest any ha batut per segon any consecutiu el seu rècord de participació,que finalment ha sigut de 13.000 persones, i s’han aconseguit recaptar més de320.000 euros per a l’obra social.

La marxa solidària, que s’ha pogut fer gràciesa la col·laboració de 700 voluntaris, ha començat a les 7 del matí a Can Cuiàs (CiutatMeridiana), i des d’allí tots els inscrits han pogut recórrer 40 quilòmetres.

A banda de la caminada, també s’han organitzataltres activitats per a tots els participants, com diverses actuacions musicalsal fossar del castell de Montjuïc, o un espectacle a la plaça de la Catedral deBarcelona on han participat professionals i amateurs sota la direcció de MartíTorras.  

En els cinc anys que fa que s’organitzaaquesta caminada, la Magic Line de Sant Joan de Déu ja ha recaptat més d’unmilió d’euros, i espera poder seguir augmentant aquesta xifra per finançar elsseus projectes solidaris i ajudar a les persones sense llar i en situacióvulnerable. 

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció