En directe

Estel Migdia

ACCIÓ SOCIAL

Gran èxit de participació a la Magic Line de Sant Joan de Déu

L’obra social de Sant Joan de Déu ha culminat aquestdiumenge quatre mesos d’accions solidàries amb la celebració de la cinquenaedició de la Magic Line, i…

27 febrer 2018

Redacció

Comparteix

L’obra social de Sant Joan de Déu ha culminat aquestdiumenge quatre mesos d’accions solidàries amb la celebració de la cinquenaedició de la Magic Line, i ho ha fet de la millor manera possible. La caminadad’aquest any ha batut per segon any consecutiu el seu rècord de participació,que finalment ha sigut de 13.000 persones, i s’han aconseguit recaptar més de320.000 euros per a l’obra social.

La marxa solidària, que s’ha pogut fer gràciesa la col·laboració de 700 voluntaris, ha començat a les 7 del matí a Can Cuiàs (CiutatMeridiana), i des d’allí tots els inscrits han pogut recórrer 40 quilòmetres.

A banda de la caminada, també s’han organitzataltres activitats per a tots els participants, com diverses actuacions musicalsal fossar del castell de Montjuïc, o un espectacle a la plaça de la Catedral deBarcelona on han participat professionals i amateurs sota la direcció de MartíTorras.  

En els cinc anys que fa que s’organitzaaquesta caminada, la Magic Line de Sant Joan de Déu ja ha recaptat més d’unmilió d’euros, i espera poder seguir augmentant aquesta xifra per finançar elsseus projectes solidaris i ajudar a les persones sense llar i en situacióvulnerable. 

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció