En directe

Laudes

AQUESTA SETMANA

Grans estrenes a la nova temporada de Ràdio Estel

La temporada 2017-2018 comença amb força a Ràdio Estel. I és que són nombroses les novetats que presenta en la seva programació. Una de les…

5 setembre 2017

Redacció

Comparteix

La temporada 2017-2018 comença amb força a Ràdio Estel. I és que són nombroses les novetats que presenta en la seva programació. Una de les novetats més destacades és el programa Ja era hora, que s’emet de dilluns a divendres, de 8.00 a 10.00. És un magazín d’actualitat, amb tertúlies i entrevistes.

«El presentador és Ricard Aparicio, un professional molt conegut i valorat amb una trajectòria llarga i reeixida dins del món de la ràdio. Cal esmentar que una col·laboradora fixa és la política i professora Montserrat Nebrera», assenyala Enric Frigola, cap de Programació de Ràdio Estel.
També s’ha volgut potenciar la Fórmula Estel, que comprèn des de les 10.00 fins a les 17.00, «amb la incorporació de més grans clàssics de la història de la música moderna (americans, francesos, catalans…), ja sigui amb versions originals o bé actuals, ben coneguts per a tothom».
Ràdio Estel compta també aquesta temporada amb un programa conduït per la teòloga i monja Teresa Forcades. Pàgines que m’han corprès, que s’emet tots els dimecres a les 11.00, és un espai de llibres. «Durant una mitja hora, Forcades ens parla d’aquells llibres que al llarg de la seva vida l’han tocada emocionalment i l’han feta reflexionar. No cal dir que la incorporació de Teresa Forcades, amb el prestigi que té, és un valor per a nosaltres», comenta Frigola.
Aposta per la música
Així mateix, s’ha posat en marxa un programa de jazz que s’emet els dissabtes, de les 14.00 a les 18.00, sota la coordinació de Maria-Sierra Rodríguez, responsable musical de l’emissora. El seu títol: La cova del jazz. «Ràdio Estel —constata Enric Frigola— sempre s’ha caracteritzat per donar cabuda al jazz. Probablement és l’emissora que, en l’apartat musical, més n’emet. Són quatre hores de jazz de totes les èpoques i estils, d’aquí i de fora, amb notícies referents a l’àmbit jazzístic, etc.»
Audiència i publicitat
Per a Enric Frigola, els grans objectius de la nova programació de Ràdio Estel són, d’una banda, «augmentar l’audiència sense renunciar a l’essència que ha inspirat Ràdio Estel des dels seus inicis, és a dir, els programes religiosos» i, de l’altra, «incrementar la publicitat, la qual cosa ens permetrà poder ser més autosuficients i no dependre tant d’ajudes exteriors».
«Avui dia tenim 20.000 oients diaris, d’una fidelitat indestructible, i 40.000 persones que la consideren una de les seves emissores preferides», revela el cap de Programació de Ràdio Estel. A més, observa que «en la darrera enquesta, corresponent al mes de juliol passat, vam créixer uns 5.000 oients diaris. No hem anat enrere, però penso que no hem anat prou endavant. El nostre repte és augmentar l’audiència, tot conservant el nostre tarannà».

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció