En directe

Cocodril Club

RÀDIO ESTEL

Guanya una entrada doble per a la Nit de Ràdio Estel i "Catalunya Cristiana"

El divendres 2 de juny celebrem La Nit de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel.  Demostra que ets un oient o un lector fidel de Ràdio…

12 maig 2017

Comparteix

El divendres 2 de juny celebrem La Nit de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel

Demostra que ets un oient o un lector fidel de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana i et regalarem unaentrada per a tu i un acompanyant, que inclou el sopar a la Llotja de Mar i elconcert a Santa Maria del Mar, o una de les 5 entrades individuals que tambésortegem per a l’actuació del Cor Vivace.

Com aconseguir la teva entrada? Doncs fent-te una foto amb un exemplar de CatalunyaCristiana o amb la ràdio on escoltes Ràdio Estel! També deixem que siguiamb uns auriculars. Regalem les entrades a la foto més original i divertida,així que atreveix-t’hi!


Puja la foto a les xarxes socials (Facebook, Twitter o Instagram) amb l’etiqueta#LaNit2017 i podràs guanyar una entrada doble o una de les 5 invitacions per alconcert del Cor Vivace a la basílica de Santa Maria del Mar.

- Pots participar-hi fins dilluns 29 de maig del 2017
- El sorteig es farà el dimarts 30 de maig del 2017 dins la Fórmula Estel.

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció