En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

Guanya una entrada doble per a la Nit de Ràdio Estel i "Catalunya Cristiana"

El divendres 2 de juny celebrem La Nit de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel.  Demostra que ets un oient o un lector fidel de Ràdio…

12 maig 2017

Comparteix

El divendres 2 de juny celebrem La Nit de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel

Demostra que ets un oient o un lector fidel de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana i et regalarem unaentrada per a tu i un acompanyant, que inclou el sopar a la Llotja de Mar i elconcert a Santa Maria del Mar, o una de les 5 entrades individuals que tambésortegem per a l’actuació del Cor Vivace.

Com aconseguir la teva entrada? Doncs fent-te una foto amb un exemplar de CatalunyaCristiana o amb la ràdio on escoltes Ràdio Estel! També deixem que siguiamb uns auriculars. Regalem les entrades a la foto més original i divertida,així que atreveix-t’hi!


Puja la foto a les xarxes socials (Facebook, Twitter o Instagram) amb l’etiqueta#LaNit2017 i podràs guanyar una entrada doble o una de les 5 invitacions per alconcert del Cor Vivace a la basílica de Santa Maria del Mar.

- Pots participar-hi fins dilluns 29 de maig del 2017
- El sorteig es farà el dimarts 30 de maig del 2017 dins la Fórmula Estel.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció