En directe

La Missa de cada dia

RÀDIO ESTEL

"Guatemala està donant un exemple al món de solidaritat"

Aquest divendres des de la primera hora de la Fórmula Estel hem parlat del volcà Fuego, que ha causat a Gautemala desenes i desenes de…

8 juny 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest divendres des de la primera hora de la Fórmula Estel hem parlat del volcà Fuego, que ha causat a Gautemala desenes i desenes de morts i ferits i imatges desoladores, mentre el país demana ajuda internacional per fer front a l’estat d’emergència que viu. 
Xavier Adsarà, director a Espanya de l'ONG Nuestros Pequeños Hermanos (NPH), amb cases per a nens a Guatemala i altres països, ha fet El Comentari d’Actualitat: "Pràcticament 1 milió 700 mil guatemaltecs estan afectats. NPH a Chimaltenango tenim una llar on tenim acollits més de 200 nens, orfes o abandonats. Tota la nostra llar va quedar coberta de cendra”, ha relatat Adsarà. “Guatemala està donant un exemple al món del què és l'autèntic esperit de solidaritat. Ara falta que el món es solidaritzi".
República Televisió 
El responsable de República TV, Enric Folch, ha explicat aquesta nova iniciativa de televisió on-line , que vol que la gent s’expressi amb llibertat, directa i fresca.
Un Món Sense Fronteres
I hem tancat la setmana amb un recull de les notícies de solidaritat, Església, acció social i notícies positives, de la mà d’Àngel Miret

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció