En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Guatemala està donant un exemple al món de solidaritat"

Aquest divendres des de la primera hora de la Fórmula Estel hem parlat del volcà Fuego, que ha causat a Gautemala desenes i desenes de…

8 juny 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest divendres des de la primera hora de la Fórmula Estel hem parlat del volcà Fuego, que ha causat a Gautemala desenes i desenes de morts i ferits i imatges desoladores, mentre el país demana ajuda internacional per fer front a l’estat d’emergència que viu. 
Xavier Adsarà, director a Espanya de l'ONG Nuestros Pequeños Hermanos (NPH), amb cases per a nens a Guatemala i altres països, ha fet El Comentari d’Actualitat: "Pràcticament 1 milió 700 mil guatemaltecs estan afectats. NPH a Chimaltenango tenim una llar on tenim acollits més de 200 nens, orfes o abandonats. Tota la nostra llar va quedar coberta de cendra”, ha relatat Adsarà. “Guatemala està donant un exemple al món del què és l'autèntic esperit de solidaritat. Ara falta que el món es solidaritzi".
República Televisió 
El responsable de República TV, Enric Folch, ha explicat aquesta nova iniciativa de televisió on-line , que vol que la gent s’expressi amb llibertat, directa i fresca.
Un Món Sense Fronteres
I hem tancat la setmana amb un recull de les notícies de solidaritat, Església, acció social i notícies positives, de la mà d’Àngel Miret

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció