En directe

La Caravana

SOLIDARITAT

Habitatge i feina, màximes preocupacions de Càritas Catalunya

Luis Miguel Luna, cap de Comunicació de Càritas Catalunya, i Roser Vilaró, responsable d'Acció Social de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, han comentat…

18 octubre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
Luis Miguel Luna, cap de Comunicació de Càritas Catalunya, i Roser Vilaró, responsable d'Acció Social de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, han comentat aquest dimecres, en el programa El Mirador de l'actualitat, les principals dades de la Memòria 2016 de Càritas Catalunya, presentada unes hores abans. Les persones ateses (360.604, un augment del 4,7%) i nombre de voluntaris (Més de 12.000), les necessitats diverses en forma de projectes a nivell de Catalunya (1.954, amb un increment de l'11,5%) i l'augment de les persones ateses i beneficiàries menors de 18 anys (del 15% el 2015 al 22,7 el 2016) han estat algunes de les xifres, juntament amb el fet que gairebé 4 de cada 10 persones que reben l'ajuda de l'entitat catòlica no tenen un habitatge digne. 
Roser Vilaró ha destacat que, "des de totes les Càritas, també donem molta importància al fet de donar a conèixer la realitat que ens envolta, per sensibilitzar i despertar les consciències de les persones amb la idea d'estimular la seva col·laboració". Luis-Miguel Luna ha qualificat de "gran drama" la precarietat laboral. Ha recordat que "moltes de les persones que tenien feina el 2016 no vol dir que tinguin contracte indefinit", cosa que "condiciona moltíssim els projectes vitals de les famílies".
Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimecres 18 d'octubre.
També es pot trobar més informació sobre la memòria AQUÍ

Més actualitat

RELIGIÓ

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal Espanyola

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal | EFE

L'arquebisbe de Valladolid, Luis Argüello, ha estat elegit nou president de la Conferència Episcopal Espanyola pels bisbes espanyols en Assemblea Plenària amb 48 vots en la primera votació

5 març 2024

Redacció

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA ESPANYA

RELIGIÓ

Joan Josep Omella: "La Conferència Episcopal Espanyola està i vol estar amb el Papa Francesc"

El cardenal Omella | EFE/Mariscal

En el seu últim discurs públic com a president de la CEE, el també arquebisbe de Barcelona ha apel·lat als bisbes espanyols a treballar aquests dies "en comunió"

4 març 2024

Redacció

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024