En directe

X Trobada mundial de les famílies

ACTUALITAT

Harry Nilsson ens porta els seu ritme aquest dimecres a la Fórmula Estel

Harry Nilsson va neixer a Brooklyn, Nova York,  un 15 de juny de 1941 per aixó commemorem aquesta data. Va ser un músic i cantant…

14 juny 2016

David García

Comparteix

Harry Nilsson va neixer a Brooklyn, Nova York,  un 15 de juny de 1941 per aixó commemorem aquesta data. Va ser un músic i cantant nord-americà guanyador de dos premis Grammy. Les seves cançons més conegudes van ser 'Without You', 'One is the loneliest number' i 'Everybody's Talkin'. De jove va rebre la influència del rhythm and blues per via d'artistes com Ray Charles i els Everly Brothers. El 1964, Nilsson va treballar amb Phil Spector, escrivint tres cançons per a ell. El 1970 va interpretar la seva cançó més famosa, 'Without You', en la qual la seva veu fa unes escales musicals simples però de gran intensitat dramàtica, que van aconseguir impressionar tota una generació.

El 1974 ell i John Lennon van trobar-se i coincidint amb una temporal separació amb Yoko Ono, es van fer amics i companys de disbauxa. Fruit d'això va ser una cançó que van cantar junts: 'Old Dirt Road' dins l'àlbum de l'exbeatle 'Walls and Bridges'. Escoltem les seves melodies a la Fórmula Estel.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció