En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Hem rebut sobre la immersió lingüística un 0,03% de queixes"

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha alertat que, si el govern espanyol segueix endavant amb els canvis anunciats per posar fi al model lingüístic…

20 febrer 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha alertat que, si el govern espanyol segueix endavant amb els canvis anunciats per posar fi al model lingüístic del sistema educatiu a Catalunya, l’executiu de Rajoy “posarà en risc un sistema d’immersió lingüística elogiat per les institucions europees i avalat en reiterades ocasions pel Tribunal Constitucional” (veure comunicat). 
A la Fórmula Estel, Rafael Ribó ha explicat: "La proposta que està funcionant a Catalunya no ha generat conflicte massiu: com a Síndic o Defensor del Pueblo a nivell d'Espanya hem rebut sobre aquest tema un percentatge ínfim, d'un 0,03% de queixes sobre aquesta qüestió". El Síndic de Greuges ha recordat que el model es va instaurar l'any 83, que s'ha mantingut amb gran unanimitat, i que és un dels instruments per aconseguir lluitar contra la segregació social. "Que el Gobierno de España, que a Catalunya només compta amb 4 diputats, ara s'atreveixi a obrir el meló pot tenir altres interpretacions, però no és millorar els drets de les persones, i més amb tant poca base".

Més Fórmula Estel
Luis de Guindos aconsegueix ser el número 2 del Banc Central Europeu. Ivan Gonzàlez, economista i màster en Economia Social, ha fet El Comentari de l'Actualitat sobre aquest tema. Fra Valentí Serra ens ha parlat del codony a Remeis de Frare, i Victòria Molins, religiosa teresiana compromesa amb l’exclusió social, ha fet El pensament del dia.
- Escolta la 1a hora de la Fórmula Estel -

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció