En directe

La Missa de cada dia

RÀDIO ESTEL

"Hi ha nous governs a Catalunya i Espanya. És com fer foc nou"

Aquesta nit arriba La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana!! L’acte es farà aquest vespre 1 de juny a la Basílica de Santa Maria del Mar…

1 juny 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquesta nit arriba La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana!! L’acte es farà aquest vespre 1 de juny a la Basílica de Santa Maria del Mar i a la casa de la Llotja de Barcelona, i el presidirà l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella.
Tots pendents de la moció de censura que tirarà endavant per part de Pedro Sánchez i amb el suport finalment de les forces sobiranistes. Per analitzar-ho hem comptat amb el periodista i analista polític Marc Pérez: “És la conjura dels astres: s’aixeca el 155 i hi ha dos nous governs a Catalunya i Espanya. És com fer foc nou”, ha dit Pérez, que ha afegit que aquesta notícia “fa una setmana ningú s’ho esperava. Ha estat una sorpresa enorme. El gir ha sigut extraordinari”. Sobre la relació Catalunya-Espanya a partir d’ara, el periodista ha apuntat: “És possible que es vagi a un escenari de més col·laboració, i més diàleg”.
A més, hem parlat de la presentació de la memòria del darrer any que ha dut a terme Càritas i de les notícies socials i religioses de la setmana amb Àngel Miret. 
Tot plegat com sempre acompanyat de molt bona música, seleccionada per Maria Sierra Rodríguez.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció