En directe

Trotamundos

RÀDIO ESTEL

"Hi ha nous governs a Catalunya i Espanya. És com fer foc nou"

Aquesta nit arriba La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana!! L’acte es farà aquest vespre 1 de juny a la Basílica de Santa Maria del Mar…

1 juny 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquesta nit arriba La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana!! L’acte es farà aquest vespre 1 de juny a la Basílica de Santa Maria del Mar i a la casa de la Llotja de Barcelona, i el presidirà l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella.
Tots pendents de la moció de censura que tirarà endavant per part de Pedro Sánchez i amb el suport finalment de les forces sobiranistes. Per analitzar-ho hem comptat amb el periodista i analista polític Marc Pérez: “És la conjura dels astres: s’aixeca el 155 i hi ha dos nous governs a Catalunya i Espanya. És com fer foc nou”, ha dit Pérez, que ha afegit que aquesta notícia “fa una setmana ningú s’ho esperava. Ha estat una sorpresa enorme. El gir ha sigut extraordinari”. Sobre la relació Catalunya-Espanya a partir d’ara, el periodista ha apuntat: “És possible que es vagi a un escenari de més col·laboració, i més diàleg”.
A més, hem parlat de la presentació de la memòria del darrer any que ha dut a terme Càritas i de les notícies socials i religioses de la setmana amb Àngel Miret. 
Tot plegat com sempre acompanyat de molt bona música, seleccionada per Maria Sierra Rodríguez.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció