En directe

Plusvàlua dones

RÀDIO ESTEL

"Hi ha paràlisis total del Govern espanyol en la recerca de desapareguts"

Aquest 12 de gener del 2018 hem entrevistat Manel Perona, President de l’Associació per la recuperació de la Memòria Històrica de Catalunya, que ha narrat:…

12 gener 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest 12 de gener del 2018 hem entrevistat Manel Perona, President de l’Associació per la recuperació de la Memòria Històrica de Catalunya, que ha narrat: "Hi ha una paràlisis total per part del Govern espanyol en la recerca de desapareguts per la Guerra Civil i el franquisme, que no es tradueix a la Generalitat de Catalunya. Les respostes a les Nacions Unides són ambigües i no produeixen cap tipus de resultat". Perona ha explicat que la seva associació fa recerca dels despareguts de la Guerra Civil i el franquisme, la recerca de les fosses, i manté viva la memòria. “Mitjançant conferències, articles de diari, la web, i la informació que demanen els estudiants”.
Hem començat la Fórmula Estel amb El Pensament del Dia de Victòria Molins, monja teresiana i treballadora social: “A Catalunya, en aquest moment, estem partint molt, però quan hi ha un patiment col·lectiu, sempre afecta més a uns altres: pobres, sense sostre…”.
Aquest divendres comença la marató de donació de sang, que s’allargarà fins divendres 19 de gener. El Banc de Sang vol aconseguir 8.000 donacions per remuntar les reserves d’hivern, que per les festes acostumen a caure un 25%. Hem parlat a l’hora informativa de laFórmula Estel amb el Doctor Enric Contreras, director assistencial del Banc de Sang: “Enguany el lloc on es pot donar sang és un lloc emblemàtic de la ciutat: al Raval, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, avui i demà”, i per suposat a tots els hospitals del país.
Amb Àngel Miret hem compartit Un Món Sense Fronteres, amb notícies religioses i socials, com que el Bisbat de Lleida ha organitzat una setmana de pregària per a la Unitat dels Cristians o que s'ha sabut que El Vaticà tracta amb 183 països del món, pocs menys que les Nacions Unides.
Recupera l’hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció