En directe

Tot sardana

CULTURA

«Idil·li», una visió contemporània de l’obra de Marià Fortuny

El proper dimecres 18 de juliol, a les 19.30h, tindràlloc al Centre Tarraconense El Seminari la inauguració de l’exposició«Idil·li», una visió contemporània de l’obra de…

17 juliol 2018

Macià Grau

Comparteix

El proper dimecres 18 de juliol, a les 19.30h, tindràlloc al Centre Tarraconense El Seminari la inauguració de l’exposició«Idil·li», una visió contemporània de l’obra de Marià Fortuny. Es tracta d’unaselecció d’apunts preparatoris i versions a gran format de les obres del pintorreusenc, feta per Francisco Javier Ballester Guillén, i que ja ha estatexposada al Museu del Prado amb un gran èxit.

El seu autor, Ballester, va rebre l’any 2017 l’encàrrecdel cap de Conservació de Dibuixos i Estampes del Museu del Prado per fer uncòmic inspirat en l’obra de Fortuny. El resultat, que podran veure els quevisitin el Centre Tarraconense El Seminari, és la història d’un viatgeiniciàtic de joventut als anys setanta que parteix amb dues obres de Fortunycom a inspiració: Idil·li i l’Anacoreta.

L’exposició, que serà presentada per l’arquebisbe deTarragona, Mons. Jaume Pujol, es podrà visitar fins al proper dia 7 d’octubre.Durant el mes de juliol estarà oberta de les 10.00 a les 13.30h i durant elsmesos de setembre i octubre, de les 10.00 a les 13.30h, i de les 16.30h a les19.30h. El mes d’agost romandrà tancada. La resta de la informació es potconsultar a la pàgina web de l’Església de Tarragona: www.esglesiadetarragona.cat.

 

 

 

 

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció