En directe

Trotamundos

RÀDIO ESTEL

"Incrementa la protecció dels usuaris i els deures de les empreses"

Encetem la setmana de La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana! Aquest divendres celebrem el sopar benèfic dels nostres mitjans, presidit per l’arquebisbe de Barcelona,…

28 maig 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Encetem la setmana de La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana!
Aquest divendres celebrem el sopar benèfic dels nostres mitjans, presidit per l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella. 
El nou reglament europeu de protecció de dades va entrar en vigor el passat divendres 25 de maig. Aquest dilluns a la Fórmula Estel hem parlat amb Miquel Peguera, professor dels estudis de dret i ciència politica de la UOC i expert en dret a internet: "Incrementa la protecció dels usuaris i els deures i obligacions de les empreses que tracten dades", ha explicat Peguera.
També hem analitzat com ha anat la consulta de Podem que ha guanyat el recolzament al líders del partit, Pablo Iglesias i Irene Montero amb un 68% dels vots emesos per la militància, i la moció de censura que se li presenta al Partit Popular. El comentarista de l’actualitat ha estat Josep Maria Balcells, periodista, militant de Els Comuns i ex-diputat de Ciutadans pel Canvi en el grup parlamentari del PSC: “No hi ha dubte que en qualsevol país europeu una sentència tan contundent derivaria en una crisi de govern, la renúncia del president i la convocatòria d’eleccions per deixar en mans de la ciutadania la traducció política”, ha apuntat Balcells.
Finalment, com cada dilluns, ens ha visitat als estudis de Ràdio Estel Eulogi Broto, advocat i professor de l'ISCREB (Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona), que ha repassat l’actualitat política i jurídica: la moció de censura, la governabilitat o els símbols polítics. 

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció