En directe

El rosari

RÀDIO ESTEL

"Incrementa la protecció dels usuaris i els deures de les empreses"

Encetem la setmana de La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana! Aquest divendres celebrem el sopar benèfic dels nostres mitjans, presidit per l’arquebisbe de Barcelona,…

28 maig 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Encetem la setmana de La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana!
Aquest divendres celebrem el sopar benèfic dels nostres mitjans, presidit per l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella. 
El nou reglament europeu de protecció de dades va entrar en vigor el passat divendres 25 de maig. Aquest dilluns a la Fórmula Estel hem parlat amb Miquel Peguera, professor dels estudis de dret i ciència politica de la UOC i expert en dret a internet: "Incrementa la protecció dels usuaris i els deures i obligacions de les empreses que tracten dades", ha explicat Peguera.
També hem analitzat com ha anat la consulta de Podem que ha guanyat el recolzament al líders del partit, Pablo Iglesias i Irene Montero amb un 68% dels vots emesos per la militància, i la moció de censura que se li presenta al Partit Popular. El comentarista de l’actualitat ha estat Josep Maria Balcells, periodista, militant de Els Comuns i ex-diputat de Ciutadans pel Canvi en el grup parlamentari del PSC: “No hi ha dubte que en qualsevol país europeu una sentència tan contundent derivaria en una crisi de govern, la renúncia del president i la convocatòria d’eleccions per deixar en mans de la ciutadania la traducció política”, ha apuntat Balcells.
Finalment, com cada dilluns, ens ha visitat als estudis de Ràdio Estel Eulogi Broto, advocat i professor de l'ISCREB (Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona), que ha repassat l’actualitat política i jurídica: la moció de censura, la governabilitat o els símbols polítics. 

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció