En directe

El diumenge a Montserrat

AUDIOS

Ismael Serrano: "El cantautor no fomenta l'escapisme constant"

Ismael Serrano salta de tant en tant a la palestra política per les seves crítiques. A 'La Caravana' reconeix que ser cantautor forma part intrínseca de mullar-se políticament

27 febrer 2024

Redacció

Comparteix

Ismael Serrano reconeix que ser cantautor forma part intrínseca de mullar-se políticament. "El cantautor no fomenta l'escapisme constant; confronta la realitat, en parla i és capaç d'entendre que l'ésser humà té moltes capes, no només la de la relació de parella", ha dit en declaracions al programa La Caravana de Ràdio Estel.

Serrano ha criticat recentment en les xarxes socials les paraules de la presidenta de la Comunitat de Madrid justificant per què no va derivar a la gent gran de les residències als hospitals durant la pandèmia. "Quan una persona gran estava greument malalta amb la COVID, no se salvava enlloc", ha arribat a dir Isabel Díaz Ayuso.

Però el cantautor també ha saltat a la palestra política quan, en l'últim debat d'investidura, Pedro Sánchez va pronunciar uns versos d'Antonio Machado i el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, l'incitava a continuar la cita, però una cita que no era de Machado, sinó d'Ismael Serrano. "L'assumpte va tenir cola, perquè el president va fer la correcció a Feijóo, Feijóo va dir que jo no era dels seus cantautors preferits..." "No va tenir altura ni criteri", ha dit Serrano, bromejant, qui explica: "Va ser un dia estrany, em van trucar de Moncloa per veure si era cert, abans de respondre volien assegurar-se que no era un deliri meu".

Això serveix al cantautor per posar el focus en un tema que li preocupa: les notícies falses a internet.

Ismael Serrano actuarà al teatre Coliseum de Barcelona el 29 de febrer, on presentarà el seu últim treball, 'La canción de nuestra vida', un disc en què es reconcilia amb el pas del temps, perquè "el pas del temps no porta només renúncia, sinó que et regala experiències i la possibilitat de viure coses extraordinàries", ha dit.

Ismael Serrano: "El cantautor no fomenta l'escapisme constant"

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

Ismael Serrano: "Potser la cançó que hauríem d’escriure en un futur és ‘Mamá cuéntame otra vez’"

Ismael Serrano: "Potser la cançó que hauríem d’escriure en un futur és ‘Mamá cuéntame otra vez’"

L'autor de 'Papá cuéntame otra vez' admet que "la realitat de les dones mereix cançons urgents"

4 setembre 2023