En directe

Trotamundos

INTERNACIONAL

Israel vacuna més d'un quart de la població: gairebé dos milions

Israel protagonitza en aquests moments la taxa de vacunació més alta de tot el món: gairebé dos milions dels 9,5 milions d'habitants i, per tant,…

18 gener 2021

Redacció

Comparteix
Israel protagonitza en aquests moments la taxa de vacunació més alta de tot el món: gairebé dos milions dels 9,5 milions d'habitants i, per tant, un de cada quatre ciutadans. El govern d'aquest país, de dimensions similiars a Catalunya, ha anunciat en les darreres hores un nou pas en la gestió del Covid-19. Ha determinat que tots els qui hagin rebut la segona dosi de la vacuna hauran d'esperar una setmana després de la punxada i després podran saltar-se el confinament. Estem davant del país que està vacunant a un ritme més elevat. Els Emirats Àrabs Units està en el 17%, Bahrain en el 6, Regne Unit al 5,4% i els Estats Units en el 3,7. Amb més del 25 per cent, Israel lidera de llarg la classificació. Aquest dilluns, en el programa A Primera Hora de Ràdio Estel, el president de l’Associació Catalana Amics d’Israel (ACAI), Toni Florido, ha destacat que les decisions que ha pres el govern de Benjamin Netanyahu  han estat “determinants” per assolir aquests bons resultats. 
Florido ha explicat que, entre altres mesures, “el primer ministre va oferir pagar més perquè Pzifer li donés més dosis de vacunes, gestió amb la qual va eliminar molta burocràcia”. Igualment el president d'ACAI ha recordat que, “a Israel, es vacuna les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana”. D’altra banda, Toni Florido ha assegurat que “els mateixos palestins tenen el seu propi sistema sanitari” i que, per tant, són “responsables de la seva propia vacunació”.
Es pot escoltar el programa A Primera Hora AQUÍ

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció