En directe

El rosari

AUDIOS

CULTURA

TEATRE

"Ara mateix, el teatre català és en un lloc molt conservador"

El dramaturg Iván Morales respon així al fet que les apostes de teatre considerades més arriscades es programin en sales petites i exhaureixin entrades per a totes les funcions el primer dia

15 abril 2024

Redacció

Comparteix

El dramaturg Iván Morales creu que "el teatre català és en un lloc molt conservador". Respon així al fet que algunes obres, considerades apostes més arriscades, es programin en sales petites i exhaureixin entrades per a totes les funcions el primer dia, eliminant el deure i la responsabilitat dels teatres públics d'acostar la cultura a tothom.

El director Iván Morales, als estudis de Ràdio Estel
El director Iván Morales, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Morales dirigeix actualment 'El dia del Watusi' al Teatre Lliure de Gràcia, des del dimecres 17 d'abril i fins al 5 de maig, i totes les entrades estan exhaurides. Amb un repartiment de luxe, amb Enric Auquer, Guillem Balart, Bruna Cusí i Vicenta Ndongo, entre d'altres, el dramaturg reconeix que el seu projecte estava concebut per a sales petites, però que programar d'altres més innovadores en espais més reduïts pot deixar de banda el servei públic d'alguns teatres.

Escolta tota l'entrevista!

Iván Morales, dramaturg: "Ara mateix, el teatre català és en un lloc molt conservador"

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció