En directe

Tot anirà bé

SOCIETAT

Ivonne Griley, nova directora d’Afers Religiosos

La nova directora general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, que depèn del Departament de Justícia, és Ivonne Griley i Martínez.  Nascuda a Barcelona…

8 juny 2021

Redacció

Comparteix
La nova directora general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, que depèn del Departament de Justícia, és Ivonne Griley i Martínez
Nascuda a Barcelona el 1964 és filòloga i lingüista, i succeeix Xavier Bernadí, que exercia el càrrec de director general en funcions. El seu currículum està especialitzat en matèria lingüística i en gestió d’administracions públiques.
La nova directora ja havia format part de l’equip tècnic de la direcció general d’Afers Religiosos durant els governs del tripartit, com a responsable de coordinació i suport a la gestió.
Des del març del 2014 ha estat consellera del Consell de l’Audiovisual de Catalunya; sostsdirectora general de Política Lingüística entre el 1996 i el 2004 i directora general del 2011 al 2013.
La seva feina ha vetllat per fomentar el respecte a les diferents opcions i manifestacions polítiques, socials, culturals i religioses de Catalunya, i perquè s’apliquessin en els programes audiovisuals les directrius i recomanacions d’aquest organisme pel que fa al tractament del fet religiós.
La setena responsable de la direcció general d’Afers Religiosos va militar a Convergència Democràtica de Catalunya i ha dedicat molts esforços en el camp de la normalització lingüística i el reconeixement de la llengua catalana  amb entitats com Plataforma per la Llengua i Òmnium Cultural.

Més actualitat

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció