En directe

La Caravana

SOCIETAT

Ivonne Griley, nova directora d’Afers Religiosos

La nova directora general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, que depèn del Departament de Justícia, és Ivonne Griley i Martínez.  Nascuda a Barcelona…

8 juny 2021

Redacció

Comparteix
La nova directora general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, que depèn del Departament de Justícia, és Ivonne Griley i Martínez
Nascuda a Barcelona el 1964 és filòloga i lingüista, i succeeix Xavier Bernadí, que exercia el càrrec de director general en funcions. El seu currículum està especialitzat en matèria lingüística i en gestió d’administracions públiques.
La nova directora ja havia format part de l’equip tècnic de la direcció general d’Afers Religiosos durant els governs del tripartit, com a responsable de coordinació i suport a la gestió.
Des del març del 2014 ha estat consellera del Consell de l’Audiovisual de Catalunya; sostsdirectora general de Política Lingüística entre el 1996 i el 2004 i directora general del 2011 al 2013.
La seva feina ha vetllat per fomentar el respecte a les diferents opcions i manifestacions polítiques, socials, culturals i religioses de Catalunya, i perquè s’apliquessin en els programes audiovisuals les directrius i recomanacions d’aquest organisme pel que fa al tractament del fet religiós.
La setena responsable de la direcció general d’Afers Religiosos va militar a Convergència Democràtica de Catalunya i ha dedicat molts esforços en el camp de la normalització lingüística i el reconeixement de la llengua catalana  amb entitats com Plataforma per la Llengua i Òmnium Cultural.

Més actualitat

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció