En directe

La Caravana

SOCIETAT

Ivonne Griley, nova directora d’Afers Religiosos

La nova directora general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, que depèn del Departament de Justícia, és Ivonne Griley i Martínez.  Nascuda a Barcelona…

8 juny 2021

Redacció

Comparteix
La nova directora general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, que depèn del Departament de Justícia, és Ivonne Griley i Martínez
Nascuda a Barcelona el 1964 és filòloga i lingüista, i succeeix Xavier Bernadí, que exercia el càrrec de director general en funcions. El seu currículum està especialitzat en matèria lingüística i en gestió d’administracions públiques.
La nova directora ja havia format part de l’equip tècnic de la direcció general d’Afers Religiosos durant els governs del tripartit, com a responsable de coordinació i suport a la gestió.
Des del març del 2014 ha estat consellera del Consell de l’Audiovisual de Catalunya; sostsdirectora general de Política Lingüística entre el 1996 i el 2004 i directora general del 2011 al 2013.
La seva feina ha vetllat per fomentar el respecte a les diferents opcions i manifestacions polítiques, socials, culturals i religioses de Catalunya, i perquè s’apliquessin en els programes audiovisuals les directrius i recomanacions d’aquest organisme pel que fa al tractament del fet religiós.
La setena responsable de la direcció general d’Afers Religiosos va militar a Convergència Democràtica de Catalunya i ha dedicat molts esforços en el camp de la normalització lingüística i el reconeixement de la llengua catalana  amb entitats com Plataforma per la Llengua i Òmnium Cultural.

Més actualitat

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023

Marc Molins: "La llei del només sí és sí té moltes deficiències i s'ha de millorar"

Cartells en una manifestació feminista.

L'advocat penalista i doctor en dret Marc Molins constata que la nova norma ha tingut un efecte no desitjat, perquè el text no és correcte i ara s'ha de modificar i "no criticar a qui l'aplica"

31 gener 2023

Redacció