En directe

Trotamundos

RÀDIO ESTEL

Jaume Barberà: "No escric un al·legat contra la indústria farmacèutica, sinó contra l'abús de psicofàrmacs"

El periodista Jaume Barberà presenta el programa Retrats de TV3 i participa a les tertúlies de RAC1 i a programes de Catalunya Ràdio. Acaba de presentar (In)Satisfets,…

19 abril 2016

@BorjaDeMaria

Comparteix
El periodista Jaume Barberà presenta el programa Retrats de TV3 i participa a les tertúlies de RAC1 i a programes de Catalunya Ràdio. Acaba de presentar (In)Satisfets, un llibre positiu i optimista que ens dóna eines per viure millor i ens fa creure més en nosaltres mateixos.
El llibre parteix d'aquesta pregunta: La felicitat i la salut de la nostra societat depèn de les píndoles? "Estem molt mal informats dels psicofàrmacs. El llibre 'Insatisfets' hauria de ser el complement del prospecte que porten les capsetes dels psicofàrmacs, tots l'hauríem de llegir", ha expressat Barberà.

Jaume Barberà ha aclarit que no ha fet un llibre d’autoajuda, sinó un treball en el qual preval la informació que no es dóna en els mitjans majoritaris perquè el lector pugui conèixer, decidir i ser més lliure. "El llibre no és un al·legat contra la indústria farmacèutica, sinó contra el consum exagerat dels psicofàrmacs". Espanya i Catalunya és on més fàrmacs es consumeixen del món.
Escolta l'entrevista a Jaume Barberà (minut 45)

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció