En directe

Camins

POLÍTICA

Sense categoria

SOCIETAT

Javier Pacheco: "Confio que en tres dies es concretaran les empreses per substituir Nissan"

En una entrevista a 'El Matí a Ràdio Estel', el secretari general de CCOO de Catalunya defensa el projecte de manteniment de vehicles militars blindats del consorci Tess Defence.

14 desembre 2021

Redacció

Comparteix

El secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, confia que el 17 de desembre estigui "aclarida la situació de les empreses que poden formar el procés de reindustrialització de Nissan". En una entrevista a 'El Matí a Ràdio Estel', Pacheco ha comentat que "la retirada de l'empresa Great World Motors es contemplava i, per això, han estat treballant amb plans alternatius". Per això, s'ha mostrat optimista i ha demanat paciència als més de 1.700 treballadors afectats pel tancament de les tres plantes de la companyia japonesa a Catalunya previst pel 31 de desembre. "Penso que hi ha possibilitats reals de poder acabar els pròxims dies amb la definició d'un projecte i lligar-ho amb un acord abans del 31 de desembre", ha manifestat.

"Penso que hi ha possibilitats reals de poder acabar els pròxims dies amb la definició d'un projecte i lligar-ho amb un acord abans del 31 de desembre.

Sobre el projecte del consorci Tess Defence, que planteja el manteniment de vehicles militars blindats, Pacheco ha defensat que "no s'ha de descartar cap projecte que doni llocs de feina i estabilitat laboral". Per això, ha criticat que el Govern català l'hagi rebutjat. "Entenc la incomoditat de la Generalitat, però no podem plantejar-nos l'alternativa de deixar 600 famílies al carrer perquè posem la nostra ètica i ideologia per sobre del pa d'aquestes persones", ha sentenciat.

Entrevista a Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya

0:00 / 0:00

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció