En directe

El Matí a Ràdio Estel

POLÍTICA

Jéssica Albiach, presidenta d'En Comú Podem al Parlament, assegura que "si fos per Junts per Catalunya, no hi hauria pressupostos enlloc"

En una entrevista al Tot Anirà Bé de Ràdio Estel, la presidenta d'En Comú Podem al Parlament de Catalunya ha assegurat que "en aquesta taula del diàleg, el que hem de fer és avançar perquè Catalunya pugui decidir el seu futur"

21 desembre 2021

Redacció

Comparteix

En una entrevista al Tot Anirà Bé de Ràdio Estel, la presidenta d'En Comú Podem al Parlament de Catalunya ha assegurat que "en aquesta taula del diàleg, el que hem de fer és avançar perquè Catalunya pugui decidir el seu futur".

En declaracions al Tot Anirà Bé de Ràdio Estel, Albiach ha justificat que "ni a l'Estat, ni a Barcelona, ni possiblement a Catalunya amb algunes declaracions dels dirigents que ja veiem que no volien un acord amb els comuns".

També, ha considerat que "comencem a estar en un moment post procés, on veiem que alguns partits com Esquerra Republicana tenen una aposta clara per iniciar una etapa de diàleg i tenim altres, com Junts per Catalunya, que no és la seva aposta".

Sobre aquesta qüestió, la presidenta dels comuns al Parlament ha manifestat que "era molt necessari que els líders independentistes estiguessin en llibertat" i ha assegurat que "en aquesta taula del diàleg, el què hem de fer és avançar perquè Catalunya pugui decidir el seu futur".

Sobre la recuperació de les restriccions a proposta del Govern català, Albiach ha lamentat que arribin tard i a les portes de Nadal i ha demanat que "les ajudes arribin, a més de reforçar les polítiques en sanitat, amb més finançament per a l'atenció primària i que els testos d'antigen estiguin a preus assequibles".

Davant les declaracions del líder del Partit Popular Pablo Casado, sobre l'escola catalana, la presidenta dels comuns al Parlament ha considerat que "ara mateix tenim una dreta que s'assembla més a l'extrema dreta de Vox que qüestiona principis elementals dels drets humans i de democràcia".

Més actualitat

Trànsit recomana estar pendent de les dades que publica a temps real per evitar congestions de trànsit aquest pont

Cua de quilòmetres a l'AP-7 a Sant Celoni en direcció Girona

En una entrevista a Ràdio Estel, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha assegurat que "hi ha hagut força tranquil·litat a la xarxa viària".

7 desembre 2022

Redacció

Els experts alerten que falten diners i recursos per aplicar la reforma del Codi Civil Espanyol que elimina la incapacitació de les persones

Una tutora amb una persona amb discapacitat, ensenyant-li com llegir i interpretar les factures.

Xavier Puigdollers, membre de la Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural, avisa que les institucions tutelars hauran de refundar-se

5 desembre 2022

Redacció

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció