En directe

Sense distància

POLÍTICA

Jéssica Albiach, presidenta d'En Comú Podem al Parlament, assegura que "si fos per Junts per Catalunya, no hi hauria pressupostos enlloc"

En una entrevista al Tot Anirà Bé de Ràdio Estel, la presidenta d'En Comú Podem al Parlament de Catalunya ha assegurat que "en aquesta taula del diàleg, el que hem de fer és avançar perquè Catalunya pugui decidir el seu futur"

21 desembre 2021

Redacció

Comparteix

En una entrevista al Tot Anirà Bé de Ràdio Estel, la presidenta d'En Comú Podem al Parlament de Catalunya ha assegurat que "en aquesta taula del diàleg, el que hem de fer és avançar perquè Catalunya pugui decidir el seu futur".

En declaracions al Tot Anirà Bé de Ràdio Estel, Albiach ha justificat que "ni a l'Estat, ni a Barcelona, ni possiblement a Catalunya amb algunes declaracions dels dirigents que ja veiem que no volien un acord amb els comuns".

També, ha considerat que "comencem a estar en un moment post procés, on veiem que alguns partits com Esquerra Republicana tenen una aposta clara per iniciar una etapa de diàleg i tenim altres, com Junts per Catalunya, que no és la seva aposta".

Sobre aquesta qüestió, la presidenta dels comuns al Parlament ha manifestat que "era molt necessari que els líders independentistes estiguessin en llibertat" i ha assegurat que "en aquesta taula del diàleg, el què hem de fer és avançar perquè Catalunya pugui decidir el seu futur".

Sobre la recuperació de les restriccions a proposta del Govern català, Albiach ha lamentat que arribin tard i a les portes de Nadal i ha demanat que "les ajudes arribin, a més de reforçar les polítiques en sanitat, amb més finançament per a l'atenció primària i que els testos d'antigen estiguin a preus assequibles".

Davant les declaracions del líder del Partit Popular Pablo Casado, sobre l'escola catalana, la presidenta dels comuns al Parlament ha considerat que "ara mateix tenim una dreta que s'assembla més a l'extrema dreta de Vox que qüestiona principis elementals dels drets humans i de democràcia".

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció