En directe

Fabricació Pròpia

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

Comparteix

Joan Carles Gallego, membre negociador dels pressupostos catalans dels Comuns, ha advertit que ha de ser el Govern "qui s'ha de moure" respecte al Hard Rock i recorda els acords s'han de fer per complir-se "i no per salvar la cara".

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL
Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista al programa La Caravana de Ràdio Estel, Gallego considera que el Hard Rock "exemplifica el que no té l'acord de pressupostos" entre ERC i el PSC. Per al diputat, el macrocasino "evidencia que no té coherència amb els reptes estratègics del pressupost" i que "és un depredador de recursos naturals, de salut i de seguretat". "El Govern ha d'aturar-lo i dir-nos què pensa fer", ha sentenciat el diputat dels Comuns.

"El Hard Rock és poc ambiciós irresponsable i poc coherent"

Esquerra Republicana i els socialistes han arribat a un acord pels comptes de 2024, però els Comuns en tenen la clau de la seva aprovació. Gallego creu que el Hard Rock "és poc ambiciós, irresponsable i poc coherent" amb els objectius que ara afronta Catalunya, però manté que seguiran a la taula de negociació "fins a l'últim dia amb propostes i voluntat".

Sobre la gestió del Govern a les protestes de la pagesia

Gallego també ha criticat la gestió del Govern de les protestes de la pagesia. Creu que l'executiu català "ha reaccionat tard i no gaire bé" i considera que les restriccions de l'aigua "són necessàries". Tot i això, s'han fet "sense analitzar el què passa a cada sector i de manera discriminatòria".

El diputat comparteix bona part de les reivindicacions del sector, però considera "surrealista" la proposta de canvi de nom de la conselleria d'Acció Climàtica. "No acaba d'anar al fons del problema. Quan es planteja el canvi de nom vol dir que se senten exclosos de les polítiques de la conselleria i aquest és el problema", matisa Gallego.

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern d'ha de moure"

0:00 / 0:00

Més actualitat

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

RELIGIÓ

Octavi Vilà ja és el bisbe de Girona, des del desig de "servir tothom"

El bisbe de Girona, Octavi Vilà | FOTO: Àngel Almazan (Bisbat de Girona)

La catedral, plena a vessar, ha acollit aquest diumenge l'ordenació episcopal i l'inici del ministeri del nou pastor, abat de Poblet fins al 29 de febrer passat

21 abril 2024

Ignasi Miranda

Redacció

RELIGIÓ

El responsable del Sosteniment de l'Església anima tothom a "conèixer la feina de l'Església i marcar la X a la Declaració de la Renda

marcar la x a la declaració de la renda

Vicente Rebollo, també bisbe de Tarassona, recorda que els contribuents poden destinar un 0,7 % dels impostos a l'Església i un altre 0,7 a altres finalitats d'interès social

19 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

‘Una ombra blanca’ és la nova novel·la de Carme Riera, escriptora, membre de la Reial Acadèmia Espanyola i Premi Nacional de Cultura

19 abril 2024