En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Joan Gaspart, sobre la Nit: "Ràdio Estel i Catalunya Cristiana són uns mitjans imprescindibles que cal mantenir"

Què seria de la Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana sense la col·laboració dels amics de la casa, que sempre hi són?L’emprenedor i empresari…

9 juny 2016

Mercè Raga

Comparteix
Què seria de la Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana sense la col·laboració dels amics de la casa, que sempre hi són?L’emprenedor i empresari hoteler Joan Gaspart és una de les persones que potser no es veuen en el dia a dia dels nostres mitjans, però que hi són presents en cites tan importants com la del proper dimarts 14 de juny. La Nit dels nostres mitjans celebra la seva cinquena edició. Començarem a les 19.30 h amb la projecció del documental La caja de cerillas al cine Comèdia. Després, com ja és costum, es farà el sopar a les 21.00 a l´Hotel Avenida Palace (Gran Via de les Corts Catalanes, 605). La vetllada serà presidida per Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona.
En declaracions a Ràdio Estel, Joan Gaspart ha explicat que “aquesta nit és una oportunitat doble, en primer lloc perquè els cristians, que creiem que Ràdio Estel i Catalunya Cristiana fan un gran servei, tenim l’obligació moral d’anar-hi, i en segon lloc perquè, si assistim a la Nit, podem col·laborar perquè es mantinguin uns mitjans que considerem imprescindibles”. Segons Joan Gaspart, un altre objectiu de la Nit és que la gent se senti involucrada en aquest projecte de comunicació que despleguen Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. L'empresari, a més, ha assegurat que “la gent se sent amiga dels mitjans de l’Església”, i ha recordat que si no es pot assistir a la Nit, es pot col·laborar a través de la fila 0.
La Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana té l´objectiu de recaptar recursos econòmics per fer possible la tasca evangelitzadora d´aquests dos mitjans de comunicació, i visibilitzar així el suport que reben per part de persones, entitats i institucions de tots els àmbits de la nostra societat. El preu del sopar és de 45 euros, que es poden fer efectius al compte de la Caixa ES88 2100 3013 2522 0040 6287 (a l’hora de fer l´ingrés cal indicar nom, cognoms i telèfon). Cal tenir present que per a les persones que no hi puguin assistir, o bé vulguin fer una aportació, poden fer-ho efectuant l´ingrés que correspongui al mateix número de C/C però fent-hi constar "FILA 0" després del nom i cognoms. Per a més informació i reserves: Mercè Papiol (telèfon 93 409 27 70)
Joan Gaspart ha explicat que ara mateix està dedicat a la seva família i a ajudar en allò que es pugui. I citant la Mare Teresa de Calcuta, ha dit que “a la vida no s’ha de donar les gràcies al qui rep, sinó al qui, per la raó que sigu, té l’oportunitat de donar”. Gaspart, també expresident i exvicepresident del FC Barcelona, ha anunciat aquest mateix dijous que, després de més de 12 anys de portar els trofeus del Barça a la basílica de la Mercè, patrona de la ciutat, aquesta tradició es recupera. Per aquest motiu, després que això s’havia deixat de fer, tots els culers que vulguin acompanyar el club blaugrana, en aquest oferiment a la Patrona de Barcelona, ho poden fer aquest mateix dijous a les 17.00 hores. 
Podeu escoltar AQUÍ l'entrevista a Joan Gaspart.

Més actualitat

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

política

L'economista Josep Reyner: "La proposta de finançament singular per Catalunya és viable"

imatge de recurs

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de la comissió d'economia catalana del Col·legi d’Economistes creu que el model actual de finançament "fa aigües" 

18 juny 2024

Redacció

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sis nous diaques per a l'arxidiòcesi de Barcelona

Els sis seminaristes que seran ordenats diaques | FOTO: Arquebisbat de Barcelona

La basílica de la Sagrada Família acull aquest diumenge l'ordenació diaconal dels seminaristes Joan Piñol, Javier Casals, Guillem Lisicic, Santi Claret, David Lucena i Xavier Campmany

14 juny 2024

Redacció

AUDIOS

TELEVISIÓ

Celebrem els 20 anys de l'APM?

20 anys de l'APM

Manel Piñero, el mític 'Homo APM', i el director del programa, Aniol Florensa, fan repàs de les dues dècades del programa

14 juny 2024