En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Joan Martínez Colás avança en què consistirà la Festa en Família de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana

Arriba la 1a. Festa en Família de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. El divendres 13 de novembre a les 6 de la tarda i a…

9 octubre 2015

Comparteix
Arriba la 1a. Festa en Família de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. El divendres 13 de novembre a les 6 de la tarda i a les 8 del vespre al Petit Palau s’estrena a Barcelona de “El so de l’Esperit”, una òpera-collage del mestre Joan Martínez Colás amb la seva dona, la soprano Laia Camps.
 
El tenor i compositor ha explicat que “darrera l’espectacle hi ha una reflexió del món en què vivim: com diu el Papa, el capitalisme salvatge es realitza perquè les persones aïllades són molt fàcils de manipular, i la família és un dels espais que hem de reivindicar, perquè l’individu alienat i sol no funciona”.
La 1a. Festa en Família de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana és una espectacle en suport dels nostres mitjans, dura una hora i el preu és de 15 euros per a adults i 10 per a menors de 16 anys. Les entrades s’han de comprar al Palau de la Música.
Vine amb la família! No us ho podeu perdre!

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció