En directe

Camins

RÀDIO ESTEL

Joan Martínez Colás avança en què consistirà la Festa en Família de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana

Arriba la 1a. Festa en Família de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. El divendres 13 de novembre a les 6 de la tarda i a…

9 octubre 2015

Comparteix
Arriba la 1a. Festa en Família de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. El divendres 13 de novembre a les 6 de la tarda i a les 8 del vespre al Petit Palau s’estrena a Barcelona de “El so de l’Esperit”, una òpera-collage del mestre Joan Martínez Colás amb la seva dona, la soprano Laia Camps.
 
El tenor i compositor ha explicat que “darrera l’espectacle hi ha una reflexió del món en què vivim: com diu el Papa, el capitalisme salvatge es realitza perquè les persones aïllades són molt fàcils de manipular, i la família és un dels espais que hem de reivindicar, perquè l’individu alienat i sol no funciona”.
La 1a. Festa en Família de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana és una espectacle en suport dels nostres mitjans, dura una hora i el preu és de 15 euros per a adults i 10 per a menors de 16 anys. Les entrades s’han de comprar al Palau de la Música.
Vine amb la família! No us ho podeu perdre!

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció