En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Joan Martínez Colás avança en què consistirà la Festa en Família de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana

Arriba la 1a. Festa en Família de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. El divendres 13 de novembre a les 6 de la tarda i a…

9 octubre 2015

Comparteix
Arriba la 1a. Festa en Família de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. El divendres 13 de novembre a les 6 de la tarda i a les 8 del vespre al Petit Palau s’estrena a Barcelona de “El so de l’Esperit”, una òpera-collage del mestre Joan Martínez Colás amb la seva dona, la soprano Laia Camps.
 
El tenor i compositor ha explicat que “darrera l’espectacle hi ha una reflexió del món en què vivim: com diu el Papa, el capitalisme salvatge es realitza perquè les persones aïllades són molt fàcils de manipular, i la família és un dels espais que hem de reivindicar, perquè l’individu alienat i sol no funciona”.
La 1a. Festa en Família de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana és una espectacle en suport dels nostres mitjans, dura una hora i el preu és de 15 euros per a adults i 10 per a menors de 16 anys. Les entrades s’han de comprar al Palau de la Música.
Vine amb la família! No us ho podeu perdre!

Més actualitat

ACCIÓ SOCIAL

CÀRITAS

“Càritas no és una ONG, és l’acció de l’església cristiana per a les persones en situacions més vulnerables” 

Eduard Sala ha estat escollit nou director de Càritas Diocesana de Barcelona després d'estar vinculat a l’entitat des de fa quatre dècades i ser responsable de l’àrea social de la institució els últims nou anys.

29 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El pare Abat de Poblet ha explicat la història del monestir, l’espiritualitat i les activitats que s'hi fan

29 setembre 2023

Redacció

POLÍTICA

José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés: "No donem per feta la investidura de Pedro Sánchez"

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, l'última nit electoral, el 23 de juliol

En una entrevista a Ràdio Estel, el polític socialista lamenta que la dreta "no accepti que ha perdut les eleccions" i augura "una legislatura molt dura"

28 setembre 2023

Redacció