En directe

Plusvàlua dones

RÀDIO ESTEL

Jordi Armadans: “Tant l’actuació policial com el llançament de pedres cap a uns policies són violència gravíssima”

Armadans ha explicat que “la violència més preocupant és la violència que s’exerceix sobre les persones i que afecta la seva vida, la seva integritat…

22 octubre 2019

Comparteix
Armadans ha explicat que “la violència més preocupant és la violència que s’exerceix sobre les persones i que afecta la seva vida, la seva integritat i la seva llibertat. A partir d’aquí, hi ha moltes categories cap amunt i cap avall”. Segons Armadans, “la violència que hem viscut aquests darrers dies es pot interpretar com a violència, sempre que graduem bé les coses, és a dir, no podem posar al mateix lloc un bombardeig que mata 300 persones que la crema contenidors”. En aquest sentit, el president de FundiPau considera que les categories serveixen per classificar la graduació dels fets, i creu que “tant l’actuació policial com el llançament de pedres cap a uns policies són violència gravíssima”. A més considera que “l’ús de la força per part dels cossos de seguretat de l’Estat ha d’estar del tot justificada per garantir la seguretat, no per generar inseguretat.”
En el seu blog, Armadans fa una reflexió sobre tot el que està passant a Catalunya aquestes darreres setmanes, i destaca la idea que “en general, quan hi ha escenes d’aldarulls al carrer el debat se situa sobre els incidents i queda en segon pla el contingut important de la protesta”. 
Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ

Més actualitat

El govern espanyol té mig any per resoldre la petició d'indult per a Laura Borràs demanada pel TSJC

Laura Borràs, a l'inici del judici al TSJC.

L'advocat penalista Francesc Jufresa explica que "fins que el Tribunal Suprem no resolgui el recurs que presentarà Borràs, no començarà el tràmit administratiu de l'indult"

31 març 2023

Redacció

Edgar Nebot, sotsinspector del GRAF: "Hi ha cases i urbanitzacions que no haurien d’estar on estan i, si hi són, haurien de tenir unes mesures de prevenció més elevades"

Una de les cases afectades per l'incendi de Pont de Vilomara a la urbanització River Park. / Sílvia Muñoz

El responsable de Bombers de la Generalitat afirma que hi ha habitatges que s’ubiquen en llocs vulnerables i això pot ser un problema

30 març 2023

Redacció

Gonzalo Boye: "El Parlament Europeu s’haurà de pronunciar aviat sobre la detenció de Clara Ponsatí"

L'advocat Gonzalo Boye i l'exconsellera Clara Ponsatí, en el moment de ser detinguda pels Mossos d'Esquadra a Catalunya.

L’advocat que representa a l’eurodiputada ha revelat que Carles Puigdemont tornarà a Catalunya “més aviat que tard”

29 març 2023

Redacció