En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Jordi Armadans: “Tant l’actuació policial com el llançament de pedres cap a uns policies són violència gravíssima”

Armadans ha explicat que “la violència més preocupant és la violència que s’exerceix sobre les persones i que afecta la seva vida, la seva integritat…

22 octubre 2019

Comparteix
Armadans ha explicat que “la violència més preocupant és la violència que s’exerceix sobre les persones i que afecta la seva vida, la seva integritat i la seva llibertat. A partir d’aquí, hi ha moltes categories cap amunt i cap avall”. Segons Armadans, “la violència que hem viscut aquests darrers dies es pot interpretar com a violència, sempre que graduem bé les coses, és a dir, no podem posar al mateix lloc un bombardeig que mata 300 persones que la crema contenidors”. En aquest sentit, el president de FundiPau considera que les categories serveixen per classificar la graduació dels fets, i creu que “tant l’actuació policial com el llançament de pedres cap a uns policies són violència gravíssima”. A més considera que “l’ús de la força per part dels cossos de seguretat de l’Estat ha d’estar del tot justificada per garantir la seguretat, no per generar inseguretat.”
En el seu blog, Armadans fa una reflexió sobre tot el que està passant a Catalunya aquestes darreres setmanes, i destaca la idea que “en general, quan hi ha escenes d’aldarulls al carrer el debat se situa sobre els incidents i queda en segon pla el contingut important de la protesta”. 
Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ

Més actualitat

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Rutes originals per Barcelona

Rutes originals per Barcelona

Totes les propostes amaguen històries curioses i llegendes antigues de la capital catalana

11 juliol 2024