En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Jordi Graupera (Barcelona és Capital): “Hauríem de posar l’independentisme al servei de Barcelona”

El filòsof Jordi Graupera es presenta “com un candidat pluralista, gent que enten que perquè una solució sigui tradicionalment d’esquerres, això no vol dir que…

15 maig 2019

Comparteix
El filòsof Jordi Graupera es presenta “com un candidat pluralista, gent que enten que perquè una solució sigui tradicionalment d’esquerres, això no vol dir que totes les solucions hagin de ser d’esquerres, i viceversa”. Pel que fa a temes importants per a la capital catalana, Graupera ha afirmat que “Barcelona porta molts anys de retard en temes crucials, i aquesta serà una de les coses que des de Barcelona és Capital estem intentant revertir”, ha dit Graupera. A més, preguntat per la seva candidatura independentista el polític barceloní ha dit que “hauríem de posar l’independentisme al servei de Barcelona” i que ofereix als no independentistes “que se’ls hi digui la veritat”.
Jordi Graupera també ha assegurat que “nosaltres no tractarem la gent amb condescendència. Barcelona i Madrid haurien de competir  mirant-se als ulls pel lideratge.” 
Un altre dels temes controvertits són els manters. En aquest sentit, el candidat de Barcelona és Capital ha afirmat que “els manters són una bona notícia per a Barcelona. Ens volen dir que viuen del comerç i és la part més decent de les alternatives que tenen la gent d’origen senegalès.
Pots tornar a escoltar el programa d'avui AQUÍ

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció