En directe

Camins

RÀDIO ESTEL

Jordi Graupera (Barcelona és Capital): “Hauríem de posar l’independentisme al servei de Barcelona”

El filòsof Jordi Graupera es presenta “com un candidat pluralista, gent que enten que perquè una solució sigui tradicionalment d’esquerres, això no vol dir que…

15 maig 2019

Comparteix
El filòsof Jordi Graupera es presenta “com un candidat pluralista, gent que enten que perquè una solució sigui tradicionalment d’esquerres, això no vol dir que totes les solucions hagin de ser d’esquerres, i viceversa”. Pel que fa a temes importants per a la capital catalana, Graupera ha afirmat que “Barcelona porta molts anys de retard en temes crucials, i aquesta serà una de les coses que des de Barcelona és Capital estem intentant revertir”, ha dit Graupera. A més, preguntat per la seva candidatura independentista el polític barceloní ha dit que “hauríem de posar l’independentisme al servei de Barcelona” i que ofereix als no independentistes “que se’ls hi digui la veritat”.
Jordi Graupera també ha assegurat que “nosaltres no tractarem la gent amb condescendència. Barcelona i Madrid haurien de competir  mirant-se als ulls pel lideratge.” 
Un altre dels temes controvertits són els manters. En aquest sentit, el candidat de Barcelona és Capital ha afirmat que “els manters són una bona notícia per a Barcelona. Ens volen dir que viuen del comerç i és la part més decent de les alternatives que tenen la gent d’origen senegalès.
Pots tornar a escoltar el programa d'avui AQUÍ

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció