En directe

La Missa de cada dia

RÀDIO ESTEL

Jordi Margarit: “La ràdio continua estant present i amb més credibilitat que mai”

Les darreres xifres de l’Estudi General de Mitjans han marcat el programa A Primera Hora de Ràdio Estel on hem parlat de ràdio, i de…

11 abril 2019

Comparteix
Les darreres xifres de l’Estudi General de Mitjans han marcat el programa A Primera Hora de Ràdio Estel on hem parlat de ràdio, i de ràdio en català amb Jordi Margarit, periodista i president del Consell rector de Ràdio Associació de Catalunya: “Com ahir vam poder comprovar després de l’Estudi General de Mitjans l’estat de salut de la ràdio és excel·lent. En aquest sentit, s’ha augmentat el consum de ràdio considerablament, sense minvar l’audiència que tenien altres. Per tant, és un prova inequívoca que cada dia hi ha més oients que, parlin la llengua que parlin, escolten ràdio en català,” ha dit Margarit. 
El periodista català també s’ha mostrat esperançat amb el futur del mitjà: “La ràdio és el mitja de comunicació, a nivell europeu, de referència per informar-nos. És el mitjà al qual li donem més credibilitat.” La ràdio ha anat adaptant-se a les circumstàncies que ens ha tocat viure. Totes les previsions que deien que passarien respecte de la ràdio, com per exemple, que desapareixeria, al final no s’han donat. La ràdio continua estant present i amb més credibilitat que mai”, ha comentat Joan Margarit
Margarit també ha destacat la importància tant de les grans empreses de ràdio com de les que tenen pocs mitjans. D’altra banda, el periodista  també ha defensat la importància en aquest país de la ràdio municipalista: “Catalunya té una tradició radiofònica singularíssima. Des de les ràdios municipals es fa un increïble esforç”.
Aquest dijous al programa A Primera Hora hem parlat també de com està anant el judici del procés, de la causa del jutjat número 13 o de l’any de la detenció dels CDR Tamara Carrasco i l’Adrià Carrasco. N’hem parlat amb Montserrat Raga, magistrada i membre d’Àgora Judicial. A més, Carme Munté, cap de redacció de Catalunya Cristiana ens ha portat les novetats del darrer número del setmanari.
Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció