En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Jordi Muñoz, advocat: "Tots hauríem de fer documents preventius"

Fa unes setmanes parlàvem dels maltractaments a gent gran. Aquest dimarts a la Fórmula Estel hem parlat amb l’advocat Jordi Muñoz d’alguns documents que ajuden…

1 juny 2016

@BorjaDeMaria

Comparteix
Fa unes setmanes parlàvem dels maltractaments a gent gran. Aquest dimarts a la Fórmula Estel hem parlat amb l’advocat Jordi Muñoz d’alguns documents que ajuden a prevenir el maltractament a les persones grans o en cas de pèrdua de capacitats: "A vegades es parla de documents preventius per gent gran, però totes les persones ho hauríem de fer, perquè qualsevol de nosaltres podem perdre la capacitat de decidir en qualsevol moment, per una enfermetat o accident"
Els 3 documents preventius són:
- AUTOTUTELA: Qui vull que sigui el meu tutor en l'àmbit personal, econòmic i de salut, quan s'inicia un procès judicial de discapacitat.
- PODER PREVENTIU: Les persones del meu voltant no caldrà que iniciïn cap procès de discapacitat.
- NOMENAMENT D’UN ASSISTENT: Proposo que una persona em complementi en determinades coses: com recollir diners, proves mèdiques. L'assistent està controlat pel jutge per evitar abusos o engany.
Pròximament a la Fórmula Estel seguirem parlant de documents que ajuden a prevenir el maltractament a les persones grans o en cas de pèrdua de capacitats. Per a més informació, consulteu Bon Tracte.
Escolta l'entrevista a l'advocat Jordi Muñoz (minut 30)

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció