En directe

El Matí a Ràdio Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Jordi Roglà deixa la direcció de Càritas diocesana de Barcelona

Jordi Roglá de Leuw deixarà la direcció de Càritas diocesana de Barcelona a final d'aquest curs. Després de 10 anys de fructuosa i eficaç dedicació…

19 juny 2014

Redacció

Comparteix

Jordi Roglá de Leuw deixarà la direcció de Càritas diocesana de Barcelona a final d'aquest curs. Després de 10 anys de fructuosa i eficaç dedicació a l'entitat, així com al guiatge i traspàs d’activitats de les diòcesis germanes de Sant Feliu de Llobregat i de Terrassa, el cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona, ha acceptat finalment la seva voluntat de ser rellevat. Tot i que feia dos anys que havia demanat el relleu, Roglà ha comptat amb el recolzament institucional atesa la seva generositat i dedicació a la tasca de Càritas.

Jordi Roglá es va fer càrrec de la direcció de Càritas l’any 2004 i des d’aleshores ha prestat els seus serveis professionals en aquesta organització fent més àmplia i efectiva la tasca social de l’Església. Durant aquest període de grans dificultats i forta crisi econòmica, Roglà ha aconseguit donar un caire de presència pública i social a la tasca de l’entitat, vinculada als problemes més punyents avui dia, particularment amb els més desvalguts de la nostra societat.

El cardenal Lluís Martínez sistach agraeix efusivament l’aportació i dedicació de Jordi Roglà en aquests 10 anys d’especial lliurament a una tasca tant important de l’Església diocesana.

Interinament exercirà les funcions de director l’actual Delegat diocesà de Càritas, Mn. Salvador Bacardit, fins el nomenament de un nou director.

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció