En directe

Trotamundos

SOCIETAT

Jordi Salvia (CUP): "Defensem la desobediència com una reacció"

Jordi Salvia , número 5 de la CUP per Barcelona, ha assegurat aquest dimecres, en el programa El Mirador de l'actualitat, que aquesta organització "es…

13 desembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix

Jordi Salvia , número 5 de la CUP per Barcelona, ha assegurat aquest dimecres, en el programa El Mirador de l'actualitat, que aquesta organització "es presenta a aquestes elecccions per ser una de les veus que defensi els més de 2 milions de persones que es van jugar el físic l'1 d'octubre i van guanyar, com també la república aprovada pel Parlament, després del cop d'estat que hi ha hagut en aquest país". Ha reconegut que els cupaires "reconeixeran els resultats tot i que consideren aquestes eleccions il·legítimes".

A més de defensar "les polítiques d'esquerra", Salvia ha assegurat que "la CUP defensa la desobediència com una reacció, no pas perquè aquest valor formi part de l'essència de l'organització". Ha admès que, "si l'independentisme perd, haurà de fer una reflexió profunda per replantejar l'estratègia i tornar a treballar per la independència". El dirigent cupaire ha compartit col·loqui amb Xavier Puigdollers, exdirector general d'Afers Religiosos, advocat i professor de la Universitat Abat Oliba CEU. En un moment donat, Puigdollers li ha preguntat pel model educatiu, i Salvia ha assegurat que "l'horitzó és no renovar els concerts educatius i apostar perquè l'escola sigui íntegrament pública".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimecres 13 de desembre.

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció