En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Jordi Sánchez: "L'Assemblea és el menys important; cal celebrar la generositat de les parts per fer els passos"

Aquest matí de dilluns, l'endemà de la investidura i la proclamació parlamentària del nou president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el president de l'Assemblea Nacional…

11 gener 2016

Redacció

Comparteix
Aquest matí de dilluns, l'endemà de la investidura i la proclamació parlamentària del nou president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, ha reconegut que només un dia abans de l'acord per formar govern no hi confiava. En una entrevista a la Fórmula Estel de Ràdio Estel, Sánchez ha assegurat que "divendres tots eren perfectament conscients que això estava avançat, i es va concretar la matinada de divendres a quarts d'una de la matinada", una informació que Guillem Clapés, secretari nacional d'Imatge i Comunicació d'Esquerra Republicana, ens havia anunciat en una entrevista prèvia: "Dissabte vam demanar fins a l'últim regidor d'Esquerra que féssim el màxim de silenci, també a les xarxes socials".
Jordi Sánchez no atribueix mèrits a l'ANC en l'assoliment de l'acord: "L'Assemblea és el menys important; cal celebrar que les parts han tingut la generositat de fer els passos que calia". El president de la organització independentista ha anunciat que hi haurà algun tipus de mobilització, però no sap encara si serà més d'una i de quina mida. "Mantenir aquest nivell de mobilització és complex", ha aclarit. Després de més de 3 mesos de negociacions, recordem-ho, finalment s'ha aconseguit el pacte: "Hi havia nervis però hi havia la convicció de què s'arribaria a un acord", ha comentat Jordi Sánchez a Ràdio Estel. 

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció