En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

Jordi Sánchez: "L'Assemblea és el menys important; cal celebrar la generositat de les parts per fer els passos"

Aquest matí de dilluns, l'endemà de la investidura i la proclamació parlamentària del nou president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el president de l'Assemblea Nacional…

11 gener 2016

Redacció

Comparteix
Aquest matí de dilluns, l'endemà de la investidura i la proclamació parlamentària del nou president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, ha reconegut que només un dia abans de l'acord per formar govern no hi confiava. En una entrevista a la Fórmula Estel de Ràdio Estel, Sánchez ha assegurat que "divendres tots eren perfectament conscients que això estava avançat, i es va concretar la matinada de divendres a quarts d'una de la matinada", una informació que Guillem Clapés, secretari nacional d'Imatge i Comunicació d'Esquerra Republicana, ens havia anunciat en una entrevista prèvia: "Dissabte vam demanar fins a l'últim regidor d'Esquerra que féssim el màxim de silenci, també a les xarxes socials".
Jordi Sánchez no atribueix mèrits a l'ANC en l'assoliment de l'acord: "L'Assemblea és el menys important; cal celebrar que les parts han tingut la generositat de fer els passos que calia". El president de la organització independentista ha anunciat que hi haurà algun tipus de mobilització, però no sap encara si serà més d'una i de quina mida. "Mantenir aquest nivell de mobilització és complex", ha aclarit. Després de més de 3 mesos de negociacions, recordem-ho, finalment s'ha aconseguit el pacte: "Hi havia nervis però hi havia la convicció de què s'arribaria a un acord", ha comentat Jordi Sánchez a Ràdio Estel. 

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024