En directe

La Caravana

ACTUALITAT

Jordi Vilaprinyó: "Ha estat una campanya de Nadal bona malgrat les restriccions"

El president del Gremi de Botiguers i Comerciants de Catalunya ha apuntat, pel que fa a les rebaixes, que el sector preveu un augment de les vendes de més del 8% respecte a l'any passat.

10 gener 2022

Redacció

Comparteix

Jordi Vilaprinyó, president del gremi de botiguers i comerciants de Catalunya, ha valorat en una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel' la campanya de Nadal com a "bona, malgrat les restriccions". Ha afegit que "la gent tenia ganes de normalitat i de comprar". El sector encara no té els números sobre la taula per valorar la campanya, però Vilaprinyó preveu que sigui similar a la del 2019, abans de l'arribada de la pandèmia. "No es pot comparar amb la de l'any passat perquè va ser un desastre", ha apuntat.

Un eix comercial a Barcelona

Pel que fa al primer cap de setmana de rebaixes, el president del gremi de botiguers i comerciants de Catalunya ha defensat que "ha arrencat bé, tot i que cal diferenciar entre els eixos comercials de les grans capitals, el centre de Barcelona i els centres comercials; ja que funcionen amb dinàmiques diferents". Vilaprinyó ha concretat que "en pobles i ciutats el dia bo va ser el dissabte perquè el diumenge hi havia botigues que no obrien. A la ciutat de Barcelona està anant força bé, tot i que depèn molt del turisme i ara està fent aigües, però el primer cap de setmana ha anat bé".

Vilaprinyó ha apuntat que el sector, pel que fa a les rebaixes, preveu un augment de les vendes de més del 8% respecte a l'any passat, quan, cal recordar, hi havia fortes restriccions en el comerç per culpa de la pandèmia.

Jordi Vilaprinyó, president del Gremi de Botiguers i Comerciants de Catalunya_10/02/2021

0:00 / 0:00

Més actualitat

EDUCACIÓ

"El val escolar impulsat pel Govern no serveix perquè les famílies estalviïn diners"

Una mare fent la compra de material escolar pel nou curs, a la botiga Abacus de Barcelona

Així ho creuen des de les Associacions Federades de Famílies, (aFFaC) que opinen que el curs escolar ha començat "sense avançar en temes importants com l'educació inclusiva".

27 setembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

Els criminòlegs calculen que només es denuncien un 5% dels casos d'agressió sexuals entre menors

Manifestació a Sant Vicenç de Castellet per denunciar la violació a una menor

El catedràtic en psicologia forense de la UB, Antonio Andrés Pueyo, creu que un càstig generalitzat "no és la millor solució" per reduir les agressions sexuals entre menors

26 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

Santi Rodríguez: "Feijóo continuarà passi el que passi"

Santi Rodríguez: “Feijóo continuarà passi el que passi”

El secretari general del PP català admet que si la investidura de Feijóo no prospera, el millor seria una repetició electoral

25 setembre 2023

Redacció