En directe

El Rosari

RÀDIO ESTEL

Jordi Vilaseca (pres de Torà): “Em van detenir al mig d'una carretera i vaig desaparèixer durant dos dies”

Jordi Vilaseca va ser detingut el dia 1 d'abril del 2003, unes detencions que van continuar tres dies després, amb la detenció de dos joves…

27 setembre 2019

Comparteix
Jordi Vilaseca va ser detingut el dia 1 d'abril del 2003, unes detencions que van continuar tres dies després, amb la detenció de dos joves més. Se'ls acusava d'haver participat en diversos atacs contra entitats bancàries i una seu de Retevisión. Segons Vilaseca: “Em van detenir al mig d'una carretera, van aparèixer quatre persones encaputxades, sense comunicar-ho a ningú i vaig desaparèixer durant dos dies”. Jordi Vilaseca també ha explicat com va anar el seu interrogatori: “El jutge que em va interrogar, en negar-me a declarar, em va etzibar: “Doncs, quinze anys i cap a dins.” 
Els detinguts van denunciar haver estat sotmesos a sistemes de tortura per part dels agents que els van detenir a l'empara de la llei "antiterrorista" (Mossos d'Esquadra i Brigada de la policia estatal), i d'haver-los administrat substàncies de manera il·legal per obtenir-ne les confessions.
Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció