En directe

La Missa de cada dia

CATALUNYA CRISTIANA

Jornada de portes obertes a Ràdio Estel i "Catalunya Cristiana"

El proper dimarts 23 d'abril, amb motiu de la diada de Sant Jordi, Ràdio Estel i Catalunya Cristiana han organitzat una Jornada de portes obertes…

17 abril 2019

Macià Grau

Comparteix
El proper dimarts 23 d'abril, amb motiu de la diada de Sant Jordi, Ràdio Estel i Catalunya Cristiana han organitzat una Jornada de portes obertes a la seva seu (c/Comptes de Bell-lloc 67-69 de Barcelona) per mostrar els estudis de ràdio i la redacció on es prepara el setmanari.
D'aquesta manera, durant tota la diada els visitants que s'hi apropin tindran l'oportunitat de conèixer en persona els redactors i els locutors, a més de trobar-se amb una parada organitzada pels mateixos treballadors on es repartiran gratuïtament roses i llibres. Tots els que ho vulguin també podran adquirir de franc la revista Catalunya Cristiana, que aquesta setmana té un suplement especial de Sant Jordi amb una selecció de llibres i entrevistes a autors.
D'altra banda, la programació de Ràdio Estel per aquesta jornada també estarà dedicada a Sant Jordi, ja que ha preparat una autèntica "pluja d'escriptors" que ensenyaran i explicaran les seves propostes literàries per aquest any. Aquest Sant Jordi, veiem-nos les cares!

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció