En directe

Trotamundos

POLÍTICA

José Zaragoza: "Aragonès no és capaç ni de liderar el seu propi partit, només es preocupa pel conflicte amb Espanya"

L'exsecretari d'organització dels socialistes creu que el de Sánchez és un govern continuista i reivindica el ministeri d'Indústria que defensarà el català Jordi Hereu

21 novembre 2023

Redacció

Comparteix

José Zaragoza ha criticat el govern d'Aragonès en una entrevista a La Caravana de Ràdio Estel. "No és capaç ni de liderar el seu propi partit"-ha dit. "Només es preocupa pel conflicte amb Espanya".

José Zaragoza, davant el faristol del PSC

El diputat del PSC també ha valorat les polítiques del partit a la capital espanyola i les protestes d'aquests dies a la seu del carrer Ferraz, manifestant que "la dreta no accepta el resultat de les eleccions i, quan no els agrada la democràcia, el que intenten és cremar-la". Zaragoza ha defensat que el PSOE és el partit de la "gent sensata que troba solucions als problemes" enmig dels "radicals que no volen entendre's amb el que pensa diferent".

"El PSOE és el partit de la gent sensata que troba solucions als problemes enmig dels radicals que no volen entendre's amb el que pensa diferent"

Sobre el nou executiu de Pedro Sánchez, creu és un govern "continuista i beneficiós per a Catalunya", i ha remarcat la importància la cartera d'Indústria per Espanya que assumeix l'exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu. "Indústria és el que va oferir el PP al PNB perquè fessin president Feijóo", ha exemplificat. A més, ha volgut comparar-ho amb Catalunya, on "el govern és inoperant i està deixant el país sense llum ni aigua".

"Indústria és el ministeri que va oferir el PP al PNB perquè fessin president Feijóo"

Preguntat per la possible sortida de socialistes cap a Europa, Zaragoza no s'ha mostrat preocupat. "Som un partit d'energia renovable, tenim molta pedrera", ha manifestat. "Calviño és una gran ministra i crec que té una trajectòria avalada i Iceta va liderar la recuperació del PSC. Aniran on ells vulguin", ha dit als micròfons d'aquesta casa. El diputat ha defensat que tenir múltiples cares visibles enforteix el projecte polític i ha criticat que aquest fet que no ha succeït en formacions com Podem, Ciutadans i UPyD. "Són plataformes de persones, el PSC és un partit polític que ha anat renovant els lideratges". Zaragoza entén que l'articulació d'un projecte polític sobre un únic lideratge ha estat el motiu de la davallada d'aquests partits.

José Zaragoza: "Aragonès no és capaç ni de liderar el seu propi partit, només es preocupa pel conflicte amb Espanya"

0:00 / 0:00

Més actualitat

ABUSOS SEXUALS

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Associació ALMA: "El sistema de seguiment i protecció a la violència de gènere VioGén no funciona"

Logo de VioGén, l'algoritmo que calcula el risc que una dona pateixi violència masclista

El cofundador i secretari de l'associació espanyola d'atenció a les víctimes de violència masclista, Gregorio Gómez Mata, defensa que l'educació és fonamental per revertir la situació

7 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023