En directe

Cocodril Club

RÀDIO ESTEL

Josep Bros oferix un recital pels 25 anys del seu debut al Liceu

El Liceu celebra els 25 anys del debut de Josep Bros. Per celebrar les noces de plata del tenor barceloní, un dels cantants més estimats…

24 novembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
El Liceu celebra els 25 anys del debut de Josep Bros. Per celebrar les noces de plata del tenor barceloní, un dels cantants més estimats al teatre català, Bros oferirà diumenge al Liceu un recital en què, acompanyat del pianista Marco Evangelisti, repassarà alguns dels moments més brillants del seu repertori, tant d’òpera com de sarsuela.
A la primera hora de la Fórmula Estel, Josep Bros ha tingut paraules d’agraïment per a tothom: “Del Liceu he rebut sobretot molt de suport, molt d'afecte per part del públic, i una professionalitat extrema per tot l'equip humà que forma aquesta gran casa, el Teatre del Liceu. Jo he crescut amb el Liceu artísticament”, ha expressat Bros, que també ha alabat el bon moment de l’òpera i la potència artística de Barcelona.
El periodista Joan Andreu Parra ens ha ofert l’editorial d’aquesta setamana del Catalunya Cristiana, mentre que el cap del programa de formació i inserció sociolaboral de Càritas Diocesana de Barcelona, Dessirée Garcia, ha fet El Comentari de l’Actualitat de la notícia Un de cada quatre treballadors a temps parcial, en risc de pobresa: "És cert que la crisi econòmica sembla que s'està superant, però la crisi social continua, en la precarietat. Hem augmentat el nombre d'ajuts que necessiten les persones, i el 16% (un punt més que l'any passat) està treballant i sent alhora atès per nosaltres".
Hem acabat la primera hora, aquest divendres i la setmana pel que fa a l’hora informativa de la Fórmula Estel amb Un món sense fronteres. Àngel Miret i Ignasi Miranda repassen tota l’actualitat social, com la situació de les persones sense llar o el black friday.
A més, en la 2a hora de la Fórmula Estel hem estrenat Truc Curt, amb el professor de català, escriptor i blocaire Daniel Ruiz-Trillo, un espai on volem fer del català una llengua divertida, i connectar-nos al català amb jocs de paraules, palíndroms, anècdotes, frases fetes, refranys, enigmes...
Escolta la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció