En directe

Sense distància

ACTUALITAT

Josh Groban ens obrirà els darrers dies de Febrer

Joshua Winslow Groban va néixer a Los Angeles, Califòrnia, el 27 de febrer de 1981. El seu pare té ascendència jueva rus-polonesa però convertit al…

24 febrer 2017

David García

Comparteix

Joshua Winslow Groban va néixer a Los Angeles, Califòrnia, el 27 de febrer de 1981. El seu pare té ascendència jueva rus-polonesa però convertit al cristianisme i la seva mare és d'ascendència noruega. Chris, el seu germà menor, va néixer el mateix dia que ell, però quatre anys després. Va debutar com a cantant en setè curs, però després ho va deixar per uns anys. Entre 1997 i 1998 va assistir al centre Interlochen Arts Camp en Míchigan, seguint cursos de teatre musical, és quan va començar a prendre lliçons de vocalització fora de l'escola. A més, el 1998 va conèixer al seu mentor i productor David Foster. Va assistir als Angeles County High School for the Arts i es va graduar en 1999. Més tard, es va llicenciar en art dramàtic a la Universitat Carnegie Mellon i un any després el va contractar Warner Bros Records gràcies a David Foster. Groban va treballar amb Foster com a cantant d'assajos en diversos espectacles molt reconeguts, incloent el lliurament de Grammys de 1999, on, com a substitut d'Andrea Bocelli, va assajar "The Prayer" amb Céline Dion.

Més actualitat

MOBILITAT

Tito Álvarez, portaveu d'Elite Taxi, contra les plataformes digitals VTC: "No falten taxis a Barcelona"

manifestació de taxis a Barcelona contra les plataformes digitals de VTC el 2022

En una entrevista a Ràdio Estel, el portaveu dels taxis demana una regulació d’aquestes plataformes digitals de VTC

28 maig 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció