En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

“Junts i ERC són racistes quan ataquen els espanyols”

El programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel continua aquesta setmana amb entrevistes electorals dins la campanya més extranya de la història, marcada per la…

8 febrer 2021

Comparteix
El programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel continua aquesta setmana amb entrevistes electorals dins la campanya més extranya de la història, marcada per la pandèmia, la crisi econòmica i social i encara per l’encaix de Catalunya a l’Estat espanyol. Aquest dilluns, la número 3 de la llista per Barcelona del Partit Popular, Eva Parera, ha explicat que “la solució política a la crisi social passa per una bona gestió”. Com a exemple, ha comentat que “les ajudes del govern català als autònoms van ser un insult”. En aquest sentit, ha afegit que “hi hagut molta gesticulació, i poca gestió”. 
En un altre moment de l’entrevista, Eva Parera ha dit que “VOX és nacionalisme”. Ho ha argumenta dient que, “si un partit es presenta a les eleccions de Catalunya per fulminar l’autonomia perquè clarament el seu programa és eliminar l’estat de les autonomies, això no és el que reflecteix la Constitució”.  A més, la candidata dels populars ha afirmat que “és tan contrari a la carta magna demanar la independència de Catalunya com eliminar l’autonomia”. 
Parera ha apuntat que “VOX i els partits independentistes són dos extrems de la política, que creixen quan la política hauria de ser moderada”. Parera fins i tot ha afegit que “Junts i ERC són racistes quan ataquen els espanyols, i tenen una xenòfobia clara contra Espanya”. La número 3 del PP, també regidora a l’Ajuntament de Barcelona pel partit de Manuel Valls Barcelona pel Canvi, ha estat especialment contundent en la crítica a la candiadata de Junts. “Laura Borràs ens ha dit, a Manel Valls i a mi, xenòfobs i extrema dreta, però em sembla que és més extrema dreta ella que no pas qualsevol altre”, ha conclòs Parera. 
Pots tornar a escoltar l'entrevista AQUÍ

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció