En directe

Cocodril Club

RÀDIO ESTEL

“Junts i ERC són racistes quan ataquen els espanyols”

El programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel continua aquesta setmana amb entrevistes electorals dins la campanya més extranya de la història, marcada per la…

8 febrer 2021

Comparteix
El programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel continua aquesta setmana amb entrevistes electorals dins la campanya més extranya de la història, marcada per la pandèmia, la crisi econòmica i social i encara per l’encaix de Catalunya a l’Estat espanyol. Aquest dilluns, la número 3 de la llista per Barcelona del Partit Popular, Eva Parera, ha explicat que “la solució política a la crisi social passa per una bona gestió”. Com a exemple, ha comentat que “les ajudes del govern català als autònoms van ser un insult”. En aquest sentit, ha afegit que “hi hagut molta gesticulació, i poca gestió”. 
En un altre moment de l’entrevista, Eva Parera ha dit que “VOX és nacionalisme”. Ho ha argumenta dient que, “si un partit es presenta a les eleccions de Catalunya per fulminar l’autonomia perquè clarament el seu programa és eliminar l’estat de les autonomies, això no és el que reflecteix la Constitució”.  A més, la candidata dels populars ha afirmat que “és tan contrari a la carta magna demanar la independència de Catalunya com eliminar l’autonomia”. 
Parera ha apuntat que “VOX i els partits independentistes són dos extrems de la política, que creixen quan la política hauria de ser moderada”. Parera fins i tot ha afegit que “Junts i ERC són racistes quan ataquen els espanyols, i tenen una xenòfobia clara contra Espanya”. La número 3 del PP, també regidora a l’Ajuntament de Barcelona pel partit de Manuel Valls Barcelona pel Canvi, ha estat especialment contundent en la crítica a la candiadata de Junts. “Laura Borràs ens ha dit, a Manel Valls i a mi, xenòfobs i extrema dreta, però em sembla que és més extrema dreta ella que no pas qualsevol altre”, ha conclòs Parera. 
Pots tornar a escoltar l'entrevista AQUÍ

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció